четвртак, јануар 21, 2021

Трибина у Нишу – Слободна Србија

 

 

 

 

КРЕШЕНДО ПРОТИВ ИЗДАЈЕ У САЛИ СИМФОНИЈСКОГ ОРКЕСТРА – НОВА ТРИБИНА СЛОБОДНЕ СРБИЈЕ

За мање од месец дана још један скуп у Нишу са још једном темом од које актуелна власт дрхти: Руси и Евроазијска Унија! Табу тема у окупираним медијима – све што се може рећи о другом и бољем путу Србије у сусрет пријатељској руци коју пружа Русија и једна нова, здрава Евро-азијска Унија земаља које нас нису бомбардовале ни признале Косово – о томе се наравно ћути! О кредитима који су повољни, без политичких уцена, о бесцаринској зони специјално за Србију, о подршци и помоћи Русије свуда и увек – то нећете чути од окупираних медија! Марионетска власт Србије одбија пружену руку Русије али воли шамаре и пљувачку од Запада!
И не само то што се праве чињенице гурају под тепих и што се Србија гура у наручје својим непријатељима, који су иначе банкротирали, али би радо купили будзашто нашу воду, земљу, шуме и рудна богатства, већ нам Ватикан и Германи  вековима фалсификују историју!
Академик др Јован И. Деретић открива забрањену историју говорећи о дирљивој вези два народа која потичу од истог претка: Срби и Руси прошли су пут голготе кроз минуле векове, али нико никада није успео да раздвоји оно што проистиче из истог. Разни су владари и освајачи прохујали, али су се и Срби и Руси одржали снагом и силом крста православља који носе у срцу. Србију су рушили Ватикан, Германи, Мађари, Турци, Шиптари, а Русију су покушавали да поробе и опљачкају и Французи Наполеоновог царства, Германи и Ватикан. Данас смо заједно поново пред истим искушењима, под другим именима поново нападају исти непријатељи! Сада је то тзв. Европска Унија, а у ствари Четврти рајх! Данас је то НАТО, а у ствари нови светски империјалиста  – Америка! Једино је Ватикан ту одувек на истим позицијама, са истим циљевима, са истим опробаним методама сплеткарења и закулисних радњи да се забашуре њихове праве намере.
Ипак, светлост побеђује таму, добро увек побеђује зло али требамо се наоружати истином јер то је свето оружје у борби против сила зла. Историја је учитељица живота и да не би погрешили и пошли погрешним путем морамо се осврнути у прошлост. Милиони гробова наших предака, реке крви и безбројни јауци ојађене деце, мајки и читавих породица опомињу нас Србе и Русе  да никада не поверујемо вековним непријатељима, јер вук длаку мења, а ћуд никако!
Дођите да се наоружате оружјем истине како бисте јасно разабрали пут светлости у тами која нас окружујује!

 

Информативна служба
     Слободне Србије

 

 
СРБИЈА-КОЛОНИЈА ЧЕТВРТОГ РАЈХА?

На трибини 17.фебруара у Нишу сала Симфонијског оркестра је била пуна, али на жалост нисмо могли да слушамо фино музицирање. Сала је била пуна разочараног народа, а нишки медији већ други пут нису смели да дођу, звале су газде из Београда и забраниле. Ништа зато не мари академик др Јован И. Деретић јер се његове храбре беседе преносе од уста до уста, од куће до куће! Као пожар шири се семе бунта, истина је та која руши вавилонске куле лажи.
У моменту одржавања трибине, Шиптари прослављају „рођендан“ тзв. Републике Косово уз свесрдну помоћ Немачке, која је ове недеље у Бундестагу прогласила неважећом Резолуцију Уједињених нација под бројем 1244! Поново немачки војници јуришају на српске барикаде.
У Рашкој  је пра-постојбина српског и руског народа, наше браће по крви- што је генетски доказано на Харварду. А сада тамо  позива на отцепљење од Србије некакав нови трибун Немачке и Америке, исфрустрирани потурчени Србин, Зукорлић. За њега не знамо да ли је он политичар, хоџа, да ли је вођа нове терористичке муслиманске групе или је професор тзв.“Интернационалног“ универзитета у Новом Пазару који није добио акредитацију ни у земљи ни у свету. Али знамо да он може да позива на противуставно отцепљење српских земаља, на говор мржње и да може да пљује по Србији и празнику државности колико год хоће, а да га нико још није ухапсио за дело које је описано нашим законима и по важећем Уставу. Ово је јасан доказ притајене окупације Србије и да марионетска власт директно сарађује са свим непријатељима Србије.
Они бришу Немањиће, после којих је Отоманско царство освојило Србију уз клање, набијање на колац, отимање српске деце, касапљење и сваку врсту дивљаштва. Они Карађорђа називају освајачем, а он је ослободио Србију од Турака. Чак и дете би се упитало да ли су ови људи скренули са памети и друго да ли је ико из данашње власти похађао основну школу’?
Србин и Рас једно је исто! Србија и Рашка свуда се равноправно помињу за име народа и државе  чији корени допиру у седми век пре доласка Христа.Једна је душа а два срца! Једно је порекло са ових простора пра-народа који је некада покривао целу данашњу Европу. Из тог једног народа су проистекле све тековине цивилизације и културе, коју су тада а и данас освајачи и хорде људождерских дивљака освојиле и присвојиле. Украли су ти насилници све што смо ми  Срби, Раси, Власи, Венети, Далмати стварали хиљадама година. То што су Турци харали 500 година Србијом никада не може бити разлог да освајач тражи своја права на основу злочина!
И данас ми трпимо последице преправљања праве историје где су сем Турака и пре Турака и  Германи (Герми- грмаљи по Тациту) заузели прве територије између данашње Пољске, Чешке, Словачке и територија Сораба и Раса. Као клин ушли су усред земаља једног јединственог народа који и  данас дели нешто што зовемо словенска култура. Тако су се браћа одвојила и раселила, али у нашим језицима, култури, у нашој крви још увек живи необориви доказ заједничког порекла.
Последицом прекрајања историје од стране завојевача Србије и Русије, ми смо дошли до данашње ситуације. Педест година борбе Јована И. Деретића за откривње праве историје нема за циљ славу и самопрокламерство. Историја је учитељица живота, учећи и памтећи нашу историју ми се чувамо смртоносних клопки које носи ново доба. Историја се понавља. И то је изрека која посебно вреди за нас Србе и Русе. Зато што историју нисмо сачували од фалсификата, зато што су нам Германи, Турци па и Шиптари уз њихову помоћ наметнули лажну историју-зато данас имамо ову пропаст Србије.
Држава која није слободна да доноси сопствене одлуке, држава чија власт отворено ради за туђе интересе, а на штету читавог народа-мора да устане или да нестане!
Два су пута испред Србије: у гробницу Европске Уније и у смртоносни загрљај НАТО пакта или пут у Евроазијску Унију и заштиту братске Русије!
Народ Србије мора да се отрезни и да изабере. Први корак јесте да сви изађемо на изборе и да нико не гласа за НАТО односно Европску Унију. Нама је тамо намењено само једно, да нас препусте управи повампирене Рајхс Немачке и њених савезника Турске и Албаније. На Косову данас немачки војници пуцају на Србе и то називају међународном мировном мисијом. Сви остали народи Европе повукли су своје војнике из Еулекса.
Зато је потпуно јасно да је у току Четврти рајх и да је поново као и у Првом и Другом светском рату, Немачка почела освајачки поход окупацијом Србије.
Отворена братска рука Русије још увек стоји. Отворена понуда да приступимо Евроазијској унији као пуноправна држава, а не колонија Немачке у такозваној Европској Унији. Предности Евроазијске Уније су толике да нико не би могао пожелети бољи савез у коме нема уцене за војну сарадњу!
Наша крв зове да се ујединимо са браћом, а не са злотвором који нас је засуо бомбама и отровима. Има ли уопште смисла питати се где нам је пут’?
 И слепац би без очију послушао разум и своје срце и кренуо према  браћи. И луд би се отрезнио пред ужасом који се као провалија  управо отвара пред нама! Зјапе врата пакла, дужничког ропства, пљачкања целе Србије под вођством Немачке, као што су то учинили Грчкој. Отворено се са свих страна кидише на Косово, на Рашку, на Војводину, на Влашку Крајину! Укида се руски језик у школама, а уводи се обавезан немачки! Немачки амбасадор чак поставља ултиматуме и диктате. Када избришемо датуме и године, као да је април 1941. као да је 1912. враћа се 1389! И опет се кукавичке власти спремају да предају и продају Србију непријатељу, па онда на први авион.
 Медији уместо да пробуде народ и да преузму одговорност за преношење истине, уместо тога прате сулуде властодршце и као трубадури и дворске луде понављају сулуде рефрене: „Европска Унија, зајмови, нова реалност, ми смо слаби, мали, јадни.“ Ма хајде да ћутимо и трпимо све до уништења!
Карађорђе је имао хиљаду пута мање шанси против Отоманског царства! И тада му је само Русија пружала помоћ и заштиту. И тада је Европа пустила Србију низ воду Турцима на милост и немилост. И ми данас имамо избор.
Српске вође су тада имале част, храброст и смелост да се  подигну и ослободе Србију. Да су били као ова власт, Србије данас не би ни било!
Зато, и тада и сада и у све векове векова: Срби и Руси остају браћа на заједничком путу слободе и самосталности. Бежимо од Европске Уније, у њој је само немачка замка. Ко тврди другачије, продао је веру за вечеру и добиће оно што следи издајницима. Радићемо на томе!
На изборима, али и после њих, стараћемо се да се сваки човек пробуди и препозна истину.  А онда следи слобода, слобода, слобода! Онда ћете вратити своје послове, онда ћете посејати своје њиве, онда ћете поново градити своје куће без кредита, онда ће се рађати деца, онда ћете бити здрави и срећни људи. Без слободе свака је прича о спасу Србије само шарена лажа!
Трибина је завршена аплаузом и учлањењем нових људи који су још исто вече отишли да поделе „10 корака до слободе“ пријатељима и комшијама. Има наде за Србију!

Информативна служба
     Слободне Србије

 Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари