понедељак, 27 септембра, 2021

Еј Србијо на шта си то данас спала!?

У шта се то изродила ова наша земља Србија, и у шта су се то изопачили ови пајаци што је „воде“; И који би нам можда и били бурлескно комични, да нажалост нису тако шекспировски трагични по све нас! Недавно, министар полицијски- онај исти „Слобин мали“ који је некада био велики патриота и следио је „његов пут“, а сада се пијан тетура по калемегданским зидинама дочекујући странце. Изјави, и остаде жив, да слобода славног ђенерала Младића: „…угрожава наше националне и државне интересе“.

Па какви су то „национални и државни интереси“, и каква је то „држава“ чији  опстанак зависи од слободе једног часног Србина- најчаснијег међу најчаснијима? Одговор нам се овде намеће сам по себи: држава коју воде најнечаснији међу најнечаснијима- Неки би можда додали и: сам „нечастиви“!

Чиме смо се то у Бога гађали- кад нас је овакво зло снашло? Какве смо то „гљиве лудаче“ јели- када смо на власт бирали овакве моралне накараде? Чији ми то пут данас следимо, и какав нас то „Домановићев слепац“ води у амбис, из кога се више никада вратити нећемо? Зато нам и не дозвољавају да је видимо, већ нас сатерују у оборе разних „фарми“, где добијамо „сточни третман“, блејимо у лице сотоне (по оснивачу прве америчке сатанистичке цркве Алберту Пајку- сотона који контролише и манипулише наше хедонистичке и најмрачније пориве, управо и јесте та „магична“ телевизорска кутија) и смејемо се дворским лудама „из наших редова“ који носе „краљевске круне“ и „простачке фаце“, и евентуално завршавамо на такозваним „ријалити шоуовима“ где се опијамо смрадом туђег прљавог веша… Еј Србијо, земљо Обилића, Карађорђевића, Степановића, Михајловића, Младића… На шта си то данас спала!?

По чијим то налозима делују „српски“ судови, и мрачне паравојне полицијске фаланге, када Младићевим унуцима плене играчке, старој Караџићевој мајци отимају задњу пару, да би је натерали да гладна изда сина!? Када, Хаџићеву сестру избацују на улицу; само зато што је сестра!? Када оне што на геј паради носе транспаренте са натписом „Смрт Држави!“ штите до задње капи крви, а оне што бране своју породицу и отаџбину, бездушно пребијају и тамниче без суда. Када шиптарским кољачима, узимају за олакшавајућу околност „младост“, а српској младости за отежавајућу! Ослобађају стотине „пурда“ и других „смрадова“ по налозима хрватских судова, а затим по налозима тих истих „неоусташких“ судова хапсе српске ратне хероје и часне српске официре…

Нашу децу осуђују на такве казне, да осигурају да се никада више на слободи не уједине са својим родитељима, а оног крволока што је у Тузли масакрирао, опет- нашу децу у сивомаслинастим ЈНА униформама, ослобађају уз извињења… Какав је то правосудни систем, у коме су улице и тргови наводно слободне земље, резервисани само за ратне злочинце, „нато“ окупаторе и сексуалне девијанте, и у коме је „удружени злочиначки подухват“ постао и мирољубиви одлазак на литургију у православни храм? Могао бих овде да набрајам још сатима, али знате Ви то све, и то боље од мене…

Какви нам то „мјешовити бракови“(Тадић-Јосиповић), каква то „комунистичка копилад“, и какви то синови и кћери „брозових генерала“, и ликвидатора (Срба) ОЗНЕ, данас воде ову нашу српску државу? И где је то воде; И по чијим налозима? Или можда право питање јесте: Да ли би они то све могли да нам чине- да ми сами не забијамо главе као нојеви у песак, и ћутке примамо све те понижавајуће ударце као поцепане боксерске вреће!? Не верујем; Они се управо хране нашим ћутањем и нашим страхом: да ћемо можда изгубити и оно „мало- што немамо“!

Да ли су то били можда „наши налози“, да се цео патриотски државни врх земље Србије изручи Хашком суду неправде, да држава Србија „сама“ поништи резолуцију 1244 и тиме се одрекне свете српске земље, да отера Унмик  и доведе „евроунијски гестапо“ на Косово, да шаље терористе ОВК (оне исте што су „у деловима“ продавали, претходно живе искасапљене, наше српске мученике са Косова) да хапсе часно српско православно свештенство на челу са још часнијим Владиком Артемијем? У чије су то име одлазили у УН са изгласаним резолуцијама Српске Скупштине, да би их тамо кривотворили?

У чије се то име наши „духовни оци“ клањају пред Римским Понтифом, оним што прво „слеће“ у Загреб да „освети“ Кардинала Степинца, оног истог што је у Ватикан послао „шкриње“ ишчупаних златних зуба, прстења и минђуша скинутих са одсечених, „јасеновачких“, српских прстију и ушију, са којих се људска крв још ни оцедила није?  У чије то име, они данас преговарају са шиптарском „државом `косова`“!? Сигурно не у наше име, браћо и сестре… Али исто тако сигурно- у име нашег ћутања!

Дошли смо до питања- највећих од свих питања- где нам је одговор на сво ово зло, и где да га нађемо? Тај одговор није тешко пронаћи, и наћи ћемо га лако ми сами, и то  пред обичним огледалом. Станимо пред то огледало, и погледајмо добро сами себе у очи, а затим извадимо старе породичне фото албуме, и погледајмо у очи наше ђедове и прађедове- славне комите, „солунске“ ратнике, равногорске четнике, наше синове и браћу што су бранили Кошару до задње капи крви, или наше неустрашиве „српске синове“, што су без трунке страха поседали у своје „мигове“ и полетели пут Слободног Српског Неба – Знајући да се никада више неће вратити…

Свима њима је једна ствар била заједничка, а то је љубав према слободи и отаџбини, и у име те љубави они нису жалили своје животе. Ми данас, још увек не морамо да се суочимо са тим страшним и часним избором- Али нам је свима, данас куцнуо последљи час да направимо прави избор- и то на следећим изборима, и ослободимо се овог ропског јарма. У међувремену, усправимо се као људи, висока чела и пркосног погледа, и вратимо наше тргове и улице у наш посед. Захтевајмо од овог издајничког режима да нам пусти децу и часне младе патриоте из затвора, и да исте напуне са душманима српског народа. Ако нису сигурни који су нам то душмани, нека почну да затварају сами себе… То је једино, у чему ће добити безрезервну подршку „властитог“ народа!

Пише: Миодраг Новаковић

http://www.vidovdan.org/aktuelno/10232-2011-03-13-16-43-30Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари