понедељак, 27 септембра, 2021

ИСТОРИЈСКО задуживање НАТО премијера

Лажу нас од петооктобарског преврата да свићу нове зоре и да ће од сутра да живимо боље. Нема свитања! Нема зора! Нема бољег живота! Само задуживање и распродаје! Свуда само одвратна лаж и превара!

 

 

ilustracija-km-2015-deo

Срећна Нова 2027
НАТО  ПРЕМИЈЕР

Не морате ништа да знате о економији да бисте били српски премијер. Не морате да имате ни дан радног искуства у привреди да би вам грађани Србије поверовали да сте велики и успешни привредник и да сте заслужили да водите разорену и распродату привреду Србије о којој, попут свих осталих претендената за политичке преваранте, ништа не знате. Нити вас то интерсује да сазнате. А зашто бисте и знали? Шта зна о српској привреди НАТО премијер? Ништа. Шта га је квалификовало да управља српском привредом? Ништа. Политикант и преварант нема један дан радног искуства из привреде. Политичка демагогија, лажна обећања, непрекидне уцене, спиновања, безобразлук и константне крађе. То је његова економска политика. Којој се толико диви. О историјским успесима брабоња.

Свакодневне конференције за штампу. На којима лудак сам себи поставља питања и сам себи даје одговоре. Медији доследно прате ово лудило и подржавају одметника од здраве памети. Медији су поробљени, поткупљени, застрашени и цензурисани. Овако како шарлатан Аца Драмосер води нашу економију, тако би могао да је води сваки градски пијанац, клошар и пробисвет. Драматично задужује државу и тврди да се дуг смањује.

Све је код њега, дакле, сумануто. Поткупљени естрадни економисти величају економске успехе НАТО премијера. Када су у јулу 2012 доведени на власт НАТО премијер и камарила издајника јавни дуг је био 15,2 милијарди евра. Када данас уђете на званичан државни сајт Јавни дуг Србије – сат јавног дуга, видите да је јавни дуг нарастао на ускоро 27,2 милијарди евра. Колико је порастао јавни дуг, господо другови, полтрони економске струке, лицемерја и улизништва? Знате ли ви математику из другог разреда основне школе? Јавни дуг је порастао за 12 милијарди евра. И? Ништа!

Никога то не занима у парламенту. Посланици примају своје превелике плате из тога задуживања и глуматају да су власт и опозиција. Играју се политике. Зајебавају се са задуженим и осиромашеним народом. Спрдње и подјебавање! То је економска политика НАТО премијера.

За наредну 2017 држава мора да се задужи укупно 858,8 милијарди динара или скоро 7 милијарди евра, како би финансирала неспособност, незнање, крађе и поквареност НАТО премијера и његове гангстерске банде разбојника и пљачкаша на власти.

У тој ненормално великој цифри садржан је сав дилетантизам, ароганција, простаклук, жвалављење, брбљање, торокање, нерад, паразитизам и подлост издајничког и конвертитског режима, који не може да покрије све буџетске дефиците, отплату годишње главнице, отплату 1,4 милијарде евра само камате, директне и индиректе обавезе, губитке јавних предузећа, субвенције страним инвеститорима, који инвестирају нашим новцем, доспеле гаранције, губитке локалних самоуправа и све оно што се у буџету фалсификује, лажно приказује, избацује из буџета, пребацује у наредну годину и намерно умањује само да би преплаћени полтрони из Фискалног савета, незналице и паразити, констатовали да имају неке примедбе, али да све иде у добром и жељеном правцу.

О, фискасли мрмоти и мрсомуди! О, ви подли манипулатори! Штребери и тезгароши! Који примате месечну награду за издају струке и свог народа у износу двогодшишње плате текстилне раднице или касирке у вашем супермакету. Срам и стид да вас буде!

Зашто не кажете колико држава дугује предузећима на име повраћаја ПДВ-а? Колика је то цифра? Зашто није унета у буџет? Зашто учествујете у фалсификовању буџета, бедници? Зашто учествујете у злочину против државе и народа? Зашто не кажете народу колики су реални губици градова и општина у Србији? Зашто грађанима не кажете колике су ванбилансне обавезе државе и ко ће то да сервисира? Зашто нема на једном месту свих обавеза државе, градова, општина и јавних предузећа? Ко ће све те губитке да покрива? Зашто узети кредит ЕПС-а, који се уплаћује у буџет као дивидента из пословања, рачунате као приход? Откад је кредит постао приход, незналице једне? Зашто овом мученом народу не кажете да смо банкротирали и да не смемо више да се задужујемо? Зашто потхрањујете економско лудило лудака? Зашто ћутите о реалном износу БДП-а? Како је могуће да БДП износи 2001.године само 9 милијарди евра, да је кумулирани раст БДП-а од 2001-2016 износио 50% и да је данас БДП нарастао на 33 милијарди евра? Каква вам је то математика, сунце вас жарко неогрејало? Где сте ви, продане душе, учили школе?

Ко вас је такве искварене створио? Зар немате трунке морала и поштења? Зар сте баш такве ништарије и подлаци? Не могу да верујем колико ниско могу да падну ти естардни економисти. Како их није срамота? Како могу улицом да иду? Како могу своје све сиромашније комшије у очи да гледају? Како могу ону несретну продавачицу на каси, где сваког дана пазаре, да погледају у лице? Зашто не објасните тој нашој сиротињи да је планирано у 2016.години да се максимално задужимо 662 милијарде динара, док је за 2017.годину то планирано задуживање нарасло на 858,8 милијарди динара. Колики је то раст задужености у једној години?

Што не саопштите грађанима да се задуженост повећава за 29,6 одсто?!? Само за годину дана! Увећавамо нашу задуженост за трећину! Где је крај тог наркоманског задуживања, пљачкаши буџета? Расипници! Има ли краја вашем подаништву и лажима? Зашто не кажете презадуженом народу да је кредит од домаћих и међународних финансијских институција и иностраних влада планиран на 150,2 милијарде динара, док је прошле године био 90,1 милијарду динара? Колики је то годишњи раст? Читавих – 66.67%! Историјско задуживање НАТО премијера! Историјски неуспеси, које естрадни економисти промовишу као стабилизацију буџета и смањивање буџетског дефицита. Ако су приходи за следећу годину планирани 1.092,9 милијарди динара, док су у овој години планирани на 997,4 милијарде динара, што је раст од мршавих – 9,5%, како ће се то остварити ако се планира раст БДП од фантастичних 3%, што је највећи раст у историји Драмосеровог лудила?

Каква је ово рачуница? Какав је то историјски раст када се инфлација лажно приказује на 2,4%? Грађани у свом новчанику имају најбоље уграђене сензоре за мерење инфлације и не требају им експерти из Фискалног савета и естрадни економски мастурбатори да објашнајвају како порошачка корпа расте и како се све боље и лепше живи у глави српског Краља Ибија, јер ће лична потрошња порасти 1,4%. О, народе, народни? Ко још више верује у све те лажи? Ко још верује да ће нам бити боље са овим надменим и острашћеним политичким олошем који се спрема за нови политички циркус и нове преваре? Ко да верује у председниче кандидате који су одлепили и који су умислили да су месије, послани да ишчупају Србе из својих древних корена , да нам исперу мозак, да нас лоботомирају и уграде протестанску свест европског конзумента на самрти?

Ко да верује у председничке кандидате који су побегли са лечења из лудница и санаторијума за душевне болеснике? Ко да верује ископлексираним политичким патуљцима који хоће да порасту у соптвеним очима током изборне кампање? Ко да верује провинцијалним ђилкошима, дилберима и замлатама што хоће да побегну из своје паланке духа и да се освете Великом Граду, зато што их никада није хтео да прихвати? Ко да верује импотентним перверзњацима који хоће Србима да јебу матер? Ко да верује некрофилима који лешинаре на одумирању државе? Ко да верује егзибиционистима који воле да вербално мастурбирају пред нашим малим апаратима ТВ пријемника? Ко да верује воајерима који воле да гледају патње нашег народа и који се сами препоручују НАТО силеџијама и насилницима?

Ко да верује егоманијацима, перверзњацима, светским клошарима, мрљавим државним чиновницима, психопатама,успаљеним старлетама наше политичке естраде, сецикесама, шпекулантима, похлепницима, шибицарима, јајарама, нитковима и криминалним ликовима који ће да се кандидују да се наша несрећа и даље продужи, да се ништа не мења, да наставимо да се задужујемо, растачемо, распродајемо, самоуништавамо и зајебавамо, јер док је год такво ненормално, перманентно ванредно стање у држави, док год простаклук и проституисање постаје врховно начело наше пропале политике, док се тако јавно лаже, обећава, краде и док лудаци настављају да управљају државом, то је за све те ниткове добро и пожељно, јер то њима једино и одговара, то је њихово природно стање у коме се они одлично сналазе и осећају, стање у коме једино могу да опстану, профитирају и постану неко и нешто у нашем болесном и разваљеном друштву.

О, јадни и унесрећени Србски роде! Убеђују те да ће за две године да буде боље. Убеђују те да ћемо за две године да уђемо у бриселске мочварне воде и да ћемо тамо да изумремо. Лажу нас од петооктобарског преврата да свићу нове зоре и да ће од сутра да живимо боље. Нема свитања! Нема зора! Нема бољег живота! Само задуживање и распродаје! Свуда само одвратна лаж и превара!

Политика је сурова, проста и огорчена борба политичара за власт. Циљ политике није добробит и благостање нације, него да политичари преко политике остваре све своје снове. У борби за власт су сва средства дозвољена. Нема милости. Најважније је некако докопати се те власти. Курта да замени Мурту.

Када се народ побуни, онда Мурта замени Курту. И тако у круг. Рингишпил. Све док нам се не заврти у глави од њиховог безобразлука. Које неће престати, него ће бити све окрутније и одвратније што су проблеми већи и тежи. Копамо јаму све дубље, верујући да се тако можемо спасити. Нема рестарта система! То је погрешно! Нова заблуда. Мора се тоталитарни систем – уништити! Сломити! Поништити! Све до темеља! Мора се из корена ишчупати тоталитаризам. Очистити болесно ткиво. Нема прекрајања и надоградње. Нема компромиса. На развалинама тоталитаризма не може да никне слобода. Само стварањем новог политичког система можемо да се спасимо.

Нови политички систем се мора створити у главама слободних људи. Робови немају слободу. Задужени су уцењени. Конформизам не покреће напредак. Лешинари нису ствараоци. Паразити нису визионари. Елита је само једна. Духовна. Нема друге елите. Сви прокламовани су слуге Великога Брата. Фамилије. Нови политички систем мора да створе нормални. Здрави у главу. Који знају. Који воле заједницу. Који су поштени. И који морају да се жртвују. Без жртвовања се не може бити нова елита. Без одрицања и посвећености се не може изградити нова заједница.

Налазимо се на великој историјској прекретници. Светска криза је сучељавање са реалним светом. Виртуални свет је илузија. Ново доба тражи нове људе. Људе који нису уцењени. Људи који су слободни. Који имају душу и који знају искрено да се смеју. Који знају да се играју. И који су посвећени одбрани човековог ума и људског достојанства. Стигло је ново доба, али многи тога нису још свесни. Криза је срушила све предрасуде. Можемо ли да искорачимо? Имамо ли снагу нашег древног народа? Ако смо свету понудили прву писменост, културу и цивилизацију, зашто данас да не будемо своји? Искушавање је провера.

Древни народ има исконско стрпљења. Време је капитал. Зато опраштамо и брзо заборављамо. Не знамо да мрзимо, јер трајемо. Упркос свему, уздижемо се у највећим трагедијама. Епопејама. Време ситних калкулација је завршено. Следи херојско доба уздизања.

Што пре пропаднемо, пре ћемо се уздићи. Окупљени око једне шљиве су заједница. Која све може да поврати. Европа се распада. Нема места за Србе у банкротираној ЕУ. СРЕЋНА НОВА 2027!

Москва, 21.12.2016.Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари