петак, мај 14, 2021

Отворено писмо жандармерији од младића са косовске барикаде

 

Док ти чуваш плату ја чувам свој дом. Сестру сам изгубио али нећу мајку. Оца сам изгубио али нећу очевину. Бранићу и мајку и огњиште док сам жив док ти браниш фотељу и новац а ја ти правим проблем како кажеш. Да ли би ту цев коју си синоћ упирао у мене искористио када би добио наређење? Како можеш пред своју децу знајући да си учествовао да се одузму моја? Како можеш наређење да ставиш испред свог народа, морала и правде? Како уопште наређење можеш да ставиш испред једног поштеног и честитог човека? Мој отац је погинуо бранећи отаџбину као твој колега, полицајац. Када би само знао да му је сина рођеног, његов брат по дужности у одбрани мира и отаџбине, угурао цевком аутомата у шиптарску злочиначку квази-републику. Има ли срца под том фантомком? Чије је то срце? Док себи смишљаш оправдања мисли и о томе како си ноћас издао своју децу, свог палог саборца, своју отаџбину којој си дао заклетву, свој народ који си се заклео да чуваш. Правиш границу између Србије и њеног срца. Између нас Срба на Косову и вас Срба из централне Србије. Докле иде то. Има ли Бога у теби?
 

Искрено

Милан са барикада, момак који брани очевинуПридружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

2 коментара

  1. Comments  Bojan   |  уторак, 28 фебруар 2012 12:25

    Tuga i velika istina u isto vreme. Nas kao narod nasa sadasnja vlast razjedinjuje gore i vise nego sto su to uspeli da urade svi nasi neprijatelji kroz istoriju. Sramota je mala rec, veleizdaja je mala rec. Za ono sto „zuta“ vlast danas radi u Srbiji rec jos nije ni izmisljena.

    Svakom prema zaslugama, tako mogu sa sigurnoscu da racunaju da ce jednoga dana i njima biti sudjeno i da ce morati da odgovaraju za sve.

  2. Comments  Sinisa   |  уторак, 06 март 2012 12:34

    Sve sto se desava je tuzno i zalosno. Vecih izdajnika od ovih danasnjih nabedjenih DEMOKRATA, koji su ne samo SLUGE, ROBOVI, vec i 200% ZRTVE, naravno DOBROVOLJNE, interesa KAPITALA, ne kao sto bi trebalo da budu, zastitnici, prijatelji srBskOG naroda i branioci njegovog interesa. Sve sto rade, rade po narednjenju, ne sluteci, da ce na svojim ledjima, osetiti, kako Boziju, tako i srBskOG naroda, PRAVDU. Da su izdajice pisace im na CELU. Srbija ce biti jedina zemlja Sveta sa OBELEZENIM gradjanima, jedino ih toga moze spasiti : ZVANICNI STATUS AZILANATA.

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари