понедељак, децембар 11, 2017

Еколошки покрет Нови Сад: Саопштење за јавност поводом пројекта „Стварност климатских промена“

Данас, 23. октобра 2012. године, у великој сали Покрајинске скупштине са почетком у 11.10 минута одржана је конференција о пројекту „Стварност климатских промена“ организације „Алијанса за климатску заштиту“ коју је организовао Фонд „Европски послови“ АПВ.

Најава Конференције на Сајту Владе АП Војводине

Наведену организацију је основао Ал Гор, бивши потпредседник САД и бивши усрећитељ СРЈ који је слао уранијумске бомбе у оквиру пројекта „Милосрдни анђео“ током агресије на СРЈ од стране највеће терористичке организације на свету 1999. године. Како је овај усрећитељ замислио, ова „Конференција ће бити посвећена политици и стратегијама у области климатских промена, чињеницама о климатској кризи, ангажовању јавности и заступање кампања везаних за климатске промене“. Презентацију пројекта је одржао Жолт Бауер, истренирани представник Регионалног центра за заштиту животне средине из Будимпеште.
После једносатног испирања мозга о томе како су климатске промене природног порекла, за чега је кривицу свалио на угљен диоксид наговештавајући још веће промене, чак и катаклизмичног карактера, овај истренирани представник усрећитеља из 1999. године је све који не деле његово мишљење, унапред назвао скептицима.

Затим је позвао јавност да се ангажује на ширењу сазнања о климатским променама  и „спремне појединце“ да се после тренинга укључе у кампању убеђивања јавности да је очигледан геноцид над становништвом Србије природног порекла и да се о томе и још горим променама, јавност мора упозорити.

Заиста, овај истренирани представник усрећитеља из 1999. године, испраног мозга и идиотске замисли, помислио је да је дошао међу дивља племена Амазоније који не схватају ни да авион није птица, када нас је убеђивао у такве идиотарије. Можда би му неко и поверовао уколико је гајио наклоност према усрећитељима и аутору „пројекта Стварност климатских промена“, али износити јавно тако бескрупулозне лажи, превазилази све што се може замислити о подцењивачком односу истакнутих непријатеља српског народа према грађанима Србије. Посебно зато што је истину о геноциду над човечанством 15. новембра 2011. године јавно признао Џон Холдрен, саветник за науку председника САД на конференцији за новинаре изјавом „да САД већ 16 година запрашује човечанство опасним хемијским једињењима из авиона у циљу геоинжењеринга и управљања климом“. Ту изјаву је пренела сва светска штампа, па и наша, али је нажалост нису прочитала лица из Фонда „Европски послови“ АПВ, када су позвали истренираног представника усрећитеља из 1999. године да испира мозак грађанима Србије, као што су њему испрали током тренинга на обуци. Или су ипак прочитали, као и признање шведске парламентарке из редова Зелених Шведске која је у парламенту признала да се геноцид спроводи и над шведским народом запрашивањем отровима са неба?

Можда сматрају да у Србији има превише скептика, посебно у Војводини скептика према покрајинској власти оличеној у опскурном лидеру кочијашких и силеџијских манира и опасних намера, па их треба запрашивањем отровима са неба разредити да би опстали на власти? Покојни скептик, сигуран глас на изборима!

Било како било, сада знамо ко је налогодавац геноцида и екоцида над грађанима и природом Србије. Знамо да је суша директна последица запрашивања природе оксидима металних честица из необележених авиона, знамо да је летина пропала и пољопривреда поднела штету већу од 4 милијарде долара. Знамо да ће се пољопривредно земљиште пропалих сељака куповати још јефтиније, знамо да ће се на загађеном и закишељеном земљишту моћи гајити само генетски модификована семена (ГМО) одређених култура које од Монсанта, највеће криминалне организације на свету, незаконито увози компанија која је корумпирала цео систем у Србији у циљу одбране његовог криминалног увоза кукуруза, сунцокрета и сојине репице.

Геноцид и екоцид се увелико спроводи у Србији ради профита компаније која је свој криминални поход започела куповином три шећеране по три евра комад, али и резервама шећера само једне шећеране у вредности од 42 милиона немачких марака.

Зна се и број жртава који Србија годишње поднесе, то је број од 350.000 који је истоветан са бројем брачних парова који данас у Србији имају проблема са зачећем и због чега је смртност за 40.000 већа од рађања деце. Србија нестаје.
Једино се не зна када ће и да ли ће народ изаћи на улице да брани свој живот и право на опстанак. Светло на крају тунела је пружила полиција Србије, чији је синдикат упутио Влади Србије и министарству одбране јавно питање ко их трује и ко је то дозволио. Полиција је коначно послушала глас Николе Алексића који их две године заредом позива пред Народном скупштином да похапсе издајнике, зауставе геноцид и стане уз свој народ. Сада полиција не сме да остане без одговора на постављена питања, још мање да се повуче после било каквог одговора, тачног или нетачног. Неко мора да одговара за издају народа и државе, уништење летине и тровање грађана Србије.

Еколошки покрет Новог Сада

(Информативна служба Еколошког покрета )

Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст