четвртак, децембар 03, 2020

Нема Сремске Митровице без Косовске, ни Косова без Српске Војводине!

 

 

Зубин Поток
Прву промоцију после предаје изборне листе за народне посланике Републике Србије, 27. марта 2012. године, Покрет Двери је одржао на Косову и Метохији. Двери упозоравају српски народ и целокупну јавност у Србији да дестабилизација и дезинтеграција наше отаџбине још увек трају и да су после Косова и Метохије на ред дошли и други крајеви.

Зато је испред моста у Косовској Митровици, народ северне и јужне Србије, предвођен Покретом Двери кренуо у предизборну кампању за Војводину под називом „За живот Србије – За српску Војводину“.
Представници Двери су синоћ одржали и трибину у Зубином Потоку на којој су истакли да ће на изборима на Косову и Метохији учествовати само на републичком нивоу, док на локалне изборе неће излазити, јер сматрају да КиМ није простор за политичке поделе, већ за национално јединство и слогу.

Србија мора да постане јака, озбиљна држава која води бригу о сваком делу своје територије, држава која води бригу о свом народу. Зато Двери позивају народ од севера до југа да заједно крену у политичку борбу за Србију без фуснота, за целовиту и поносну Србији, за Србију слободних људи, јер се Војводина брани на Косову, а Косово у Војводини.

Зубин Поток, 27.03.2012

Извор: дверисрпске

 

 

 

 Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*