субота, јануар 23, 2021

ИЗБОРИ – САМО ЈЕДНА ПОНОВЉЕНА ТУЖНА ИСТИНА

 

 

Сваке четврте године, тражи се од народа, да се изјасни. Да неког изабере, да му да свој глас. Сви кажу, дајте га нама, ми смо најбољи. Ми радимо у корист народа, ми знамо и умемо!
Такви нас политички слогани позивају да дамо своје гласове и на предстојећим изборима!
Да изаберемо најбоље  јер, онако руку на срце, стварно нам је доста овог пропадања, и ове бедне ситуације у којој не знамо (или, нажалост, знамо) –  шта нас сутра чека.
Омча око врата, овом напаћеном народу, је спремна…

Посао и тако имају само повлашћени. А шта ће, онај народ, обичан, који од посла живи, ако га има, а ако га нема – нема му ни живота. Јер, тај народ стоји на тмурној страни српске политичке обале. Он нема извесност да ће му бити боље.

Српска сунчана обала је намењена одабранима. Режиму који нас је увео у беду и сиромаштво. Народ је небитан, судбина народа  нема за њих  важност!

Тај народ  грца у немаштини, нема никаву социјалну сигурност, осуђен је на сиромаштво. Позиви српске политичке врхушке су, управо, и опет, као и сваке четврте године, баш том народу и упућене.

Они који имају посао, којима су везе и везице, куме и рођаци, обезбедили рад, и право на живот, за њих не пишемо ове редове. Они ће посао и задржати, неће имати проблема да школују своју децу, да одлазе на море и скијање.

А шта се иза свих тих позива и обећања скрива, то тај обичан народ добро зна. Преваре и лагања, обећања без испуњења, даља распродаја наше земље, власт богатих и масних лица, која нам се убедљиво смеше с надменошћу од којих нам долази мука у стомаку, и чија  имена, овде и не желимо изговарати.

То нам је избор. Све се само понавља, тајкунство и корупција влада Србијом, њени политички представници су Богом дана српска елита, која и по дану, сад већ и без стида, граби и вуче себи, богати се, а нама продаје већ десетине година – маглу.

 

 

Сви Срби Света кажу гласно: Не!

Не може се више веровати ислуженим преварантима, који су изневерили част и обавезу, да часно служе свом народу. Србија не може опет дати своје гласове људима,  који су је довели на руб пропасти.
Не, тим свим нашим врлим политичарима, који у свом дилетантском понашању, Србију распродаше у бесцење, и који на волшебан начин стекоше силна богатства.

Не може се више скривати лаж и превара. То смо као народ осетили на својој кожи.
Не дозволимо да се користе нашим судбинама, не гласајмо за лопове и криминалце, преваранте и људе који су одрпанци од српске части и поштења.
Јер, Србијом влада тајкунски капитал, а српска политика одано штити профитере и корупцију, која нас је довела на саму границу тоталне пропасти.

Последњи је час да Србија подигне свој глас!
Да сама одабере свој даљи пут!
Не дајмо своје гласове свим тим именима од којих не можемо очекивати ништа боље.
Доста је лажи, доста варања и крађа!

Гласајмо за било кога чије име није упрљано, па нека Србија проба и другачију политику.
Не можемо ништа изгубити!
Не дозволимо, да нас доведу, до наше коначне пропасти као слободног народа, и једне поносне државе, која никад није имала разлога да се стиди своје историје!

Сви Срби Света
Уредништво

 

 Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

1 коментар

 1. Comments  Sinisa   |  четвртак, 22 март 2012 21:19

  Овај текст је добронамеран, пожељан, својствен само ,, СВЕТОСАВЦИМА“. Он је ехо душе, срца искрених пријатеља срБскОГ народа , што се јасно осећа приликом читања самог. Из наведеног разлога ја Синиша Радосављевић- Светосавац овај текст и умне ствараоце искрено ,, БЛАГОСИЉАМ “ и добро знам да он, текст, и снага њихових Умова доприноси убрзаном процесу ,, ПРЕОБРАЖЕЊА “, што ће свечано и званично оверити 6.мај. 2012 дан избора.

  Ко су ,, СВЕТОСАВЦИ “ ?

  СРБкиње, СРБи са Божијом вољом, замисли, одређеном улогом, задатком у СРБији рођени, да могу овде и сада намењену улогу, часно, поштено, савесно одиграти, поверени задатак, са љубављу, вољом, жељом, одговорно испунити. Свом изманипулисаном, превареном, на рафиниран начин опљачканом, измученом, још увек уценама изложеном народу, у његовим најтежим моментима, у помоћи бити, од неправде, беде, зла, петоколонаша, добровољних издајника, уљеза, изрода, набеђених демократа, слугу, робова, жртава интереса капитала, на штету свог (?) или туђег народа, за вечита времена ослободити, СПАСИТИ.

  Светосавци, СРБкиње, СРБи, свог народа, искрени и прави пријатељи, љубави, мира, слоге и благостања градитељи, православне Вере одани чувари, Светиње, Косова и Метохије, СРБског древног старог блага, културне баштине достојанствени и непобедиви браниоци. ДАВНИХ, њима увек блиским, пожртвованих предака, савремени двојници, архетипови, традицинално достојанствени, никада покориви потомци, МОРАЛНО-ДУХОВНИ бисери-драгуљи. Снага њихових умова, плени осваја, као највећа и најсветлија звезде планете, даноноћно сија, свој напаћен, измучен, уцењиван народ, позитивном енергијом, потребној за живот, са пуно љубави и доброте неограничено напаја, што је и логично, то је њихова улога, по вољи Господа Бога уз помоћ његовог сина Исуса Христа, СРБског народа заштитника, искреног и правог пријатеља, до суђеног дана сапутника.

  Светосавци, СРБкиње, СРБи, људи паметни, бистрога ума, апсолутно свесни разлога свог постојања, рођења, смисла и циља поклоњеног живота, улоге, својих моралних и духовних обевеза. Образовани, богати не само драгоценим животним искуством, већ и за СРБски народ, спасоносним ЗЊАЊЕМ. Оно си СРБског народа од самог постојања, јединствено Духовно Благо, право и живо драго камење, које како СРБомрсцима, тако и највећој сили Империји зла Разједињеним Америчким Државама улива СТРАХОПОШТОВАЊЕ, свесни да им пораз доносе и утицај за вечита времена руше управо духовно чак и за њих прејаки ,, СВЕТОСАВЦИ “. Као доказ страха од пораза и губитак било каквог утицаја, дефинитиван одлазак са ових традиционално непокоривих простора је чињеница да су : у СРБији, близу Београда, релацији Барајево – Бељина, уз помоћ, петоколонаша, добровољних домаћих издајника, уљеза, изрода саградили, као мере предострожности, одбране, познати систем, изум СРБског Генија Николе Тесле такозвани :
  Х еликоптери А виони А нтихриста Р едовно П адају

  То нису урадили из разоноде, они се плаше, боје, добро знају, да је управо та релација, духовно веома јако – моћно подручје, не само наше домовине СРБије, него и целе планете. Подручје које им гарантује, поклања највећи и најболнији пораз који је икада од свог постојања, претрпела нестајућа империја зла Америка.

  Светосавци, СРБкиње, СРБи, паметни људи, бистрога ума, искрени и прави пријатељи срБскОГА народа. Снага њихових умова, плени осваја срце, душу народа, доводи до очајања, нервног слома, лудила, све његове противнике, политичке умне болеснике, курве, педере, лопове, лицемерне лажове, несретнике, грешнике, убице, ратне злочинце. Милосрдна снага и креативност њихових удружених умова чуда ствара : СРБски народ за вечита времена од: петоколонаша, добровољних домаћих издајника, уљеза, изрода, страних ОЛОША, СОРОША и секташа ослобођа, позитивна и добронамерна Енергија њихова, нову Расткову СРБиЈА рађа. Нову СРБију, једно сасвим ново друштво, друштво где је срећна, задовољна фамилија огледало новог друштва, система, а деца БЛАГО и ИКОНА законом заштићена од грубијана, насилника, пијандура, људи без части, вере, достојанства, самобитности. Деца су благо, које се брижљиво чува, негује, васпитава тако, да може једног дана да живи једним живот достојним живљења, по моралним, духовним и етичким правилима, вредностима.

  Светосавци, СРБкиње, СРБи свог народа искрени пријатељи, љубави, мира, слоге и благостања, савесни градитељи. Они су ту, не да воде, буду вође. Вође има само један чопор, једна разбојничка или лоповска банда, мафија никада један достојанствени народ. Они су његови пријатељи, који не воде, него часно и поштено свом народу ,, СЛУЖЕ “, они су пример многим другим малим и великим нацијама, како се брани част, понос, достојанство, Вера, Косово и Метохије, наше древно старо благо, културна баштина, Светиња, што брижљиво и прецизно златним словима бележи, пише, како СРБска тако Светска историја, а лепше и веће награде, за њих скромне, СРБкиње, СРБе, од тога нема.

  У ИМЕ ОЦА, СИНА, СВЕТОГА ДУХА И НЕПОКОРИВОГ срБскОГ НАРОДА. АМИН !

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари