среда, децембар 02, 2020

Срећна, успешна и саборна НОВА СРПСКА 2012. – ССС!

СВИ СРБИ СВЕТА, имају свој циљ –  први и најважнији  је  – саборност Срба око најважнијег животног питања  –  опстанка српског народа. Да би опстали као народ, који је у давној историји, такђе, заузимао скоро исте просторе, али у много већем броју, морамо се, прво духовно повезати.Срби, ма где живели, немојте никад заборавити да сте Срби, да сте део народа с традицијом старом  много векова и векова пре Христа!

Нека наш народ будe у вашим мислима, у срцу и души свакодневно…

Наслов прилога је чињеница да се Срби налазе на свим континентима ове наше планете Земље!

Немојте никад заборавити своје претке који су нам, својом мудрошћу и храброшћу, својом крвљу и својим животима, омогућили да опстанемо као народ  до дана данашњег,  и поред свих страхота кроз које је пролазио, али је увек стајао на бранику своје отаџбине и своје слободе.Забринути смо данас, јер је наш народ у отаџбини угрожен, окупиран, затрован нама страним вредностима, затрован хиљадама тона радиоктивнних материја –  а испоручио их на Васкрс „Милосрдни анђео“!

Мора се све урадити што је на добробит српског народа, а ради његове будућности! Као појединац  човек не може много. Сам си «сирак тужни без иђе икога».

Сви заједно можемо. Више људи већи домет. Удружени на заједничким именитељима имамо изгледа да издржимо, да се изборимо  за своје циљеве. Поготово што нашу земљу треба сви да  доживљавамо као  Мајку. Србија данас треба помоћ сваког Србина ма где живео!

Мала смо земља великих људи. Имамо великане у науци, уметности, култури, спорту, војним доктринама. Младе генерације Срба, садашње и будуће морају то да знају. И, запамте речи једног умног човека, Србина, великог војсковође који је рекао:

–  Свако јутро кад се пробудиш, треба да се упиташ:

„Шта сам јуче урадио за Србију?“

Колико бисмо били срећни, јаки, богати и бројни када би се свако од нас  тако запитао?!

И, зато, браћо Срби, на свим континентима, остајте у својој души Срби, прихватите нашу руку саборности, сетите се да: Само слога Србина спасава и даће Бог, да се: Срби сложе, обоже и умноже…у то морамо веровати!

Не верујте у лажне приче о свом народу широм света, јер они непрестано и упорно хоће да трују нашу душу, да направе раздор међу нама, (и праве га), на српску жалост и уз помоћ оних Срба који су се одрекли (јавно или тајно) свог имена, своје православне вере и светосавља, своје историје и традиције, своје културе, и најтрагичније, и своје српске колевке – Косова и Метохије!

Не смемо им то дозволити!

Сви Срби света су јачи од шачице  српских издајника!

Подржите својим српским именом, српским пореклом и Косовским заветом – саборност СВИХ СРБА СВЕТА!

И, зато, браћо, ма где живели, прените се, саберите се, сетите се да сви имамо само једну ОТАЏБИНУ –  за коју су, да не буде узалуд, гинуле хиљаде и хиљаде наших јунака од давнина до последњих ратова…

Нека нам је срећна, успешна и саборна-  НОВА СРПСКА 2012.година!!!

 

Уредништво

Сви Срби Света



Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)



CAPTCHA
*