четвртак, 05 августа, 2021

Даље прсте од буџетских пара!!!

Цех за „параду поноса“  ИЗ СВОГ ЏЕПА треба да плате ЛГТБ орг., Борис Тадић и сви из власти који ће бити са њима!

Боже, Боже, колико буке и активности од стране запослених у Министарству унутрашњих дела и другим државним органима…Да се бар делић те енергије усмерио на заштиту нашег живља на Косову и Метохији  (мислим на све, од Тадића и министарстава, до Скупштине), можда се ово данас не би ни десило на Јарињу, и уопште, на КиМ-у!!!

Питам се само КОЛИКО ЋЕ КОШТАТИ све ово додатно ангажовање

стручњака разних профила МУП-а Србије како би се очувала позадина шачице (спрам броја становника Београда) ипак настране популације која баш и нема чиме да се поноси, а посебно не да нам то гура под нос!!!

С обзиром да ће се у првим редовима ове накарадне групације наћи и неколико амбасадора земаља које подржавају геј параде, а међу њима и Јелко Кацин у име ЕУ, онда је сасвим сигурно да ће бити бар триплициран број полицајаца и жандармерије који ће осигуравати безбедност овом педербалу.

Имајући то у виду, а знајући да је овај скуп заправо ЗАХТЕВАНА улазница од Србије уколико жели у чекаоницу предворја ЕУ, МОЛИМ ДА СЕ СВИ ТРОШКОВИ за горепоменуте услуге наплате ДИРЕКТНО ИЗ ЏЕПА „дугиних јахача“, затим, Бориса Тадића и свих оних који ће на било који начин подржати нешто што се коси са здравим разумом, а посебно танким буџетом Србије!!!

Ако Србија на овај начин треба да докаже (и то коме?) своју приврженост „еуропским стандардима заштите људских права“, занемарујући животе ДАЛЕКО ВЕЋЕГ броја Срба на Косову и Метохији, које више не убијају само Шиптари него јавно и та иста Европа, онда је ово последња кап у чаши понижења, када треба преломити у себи и отерати сву ту жуту и шарену булументу што даље од Србије….

Ово је Србија, Србија је на Балкану а Балкан је у Југоисточној Европи! У коју то Европу би горепоменути да нас воде?! И да ли су нас питали да ли и ми то желимо? Нису, јер не смеју! Знају да бар 70 одсто становника ове државе не жели да се прикључи ЕУ, леглу разноврсне духовне заразе, јавно исказаног тероризма и седишту НАТО убица!!!

Ми тамо не желимо, а не желимо ни да нам шака јада парадира по Београду! Нико им не брани да живе изабраним животом, али да се већини нормално сексуално опредељених натура образац нечега што је у тој трулој ЕУ „ИН“, онда је то већ проблем који се мора, једном за свагда, решити на највишем, државном нивоу! Па да знамо у каквом вилајету живимо…

 

Јадранка Н.

Дискусије форум Сви Срби СветаПридружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари