среда, 04 августа, 2021

ХАГ и политички трибунал западних интереса

ХАГ и политички трибунал западних интереса је жртвени пањ за српске главе! Тамо нас сецирају, развлаче по сметлиштима, тамо нам кроје капу по својим мерилима где се правда и не тражи, а пресуде су већ унапред написане. Јер, по свим показатељима који нас у то уверавају већ десетине година, за све су криви само Срби.

Срби су геноцидан народ! Срби су идејно створили и свим срцем помагали сецесију других народа у заједничкој држави. Срби

су храбрили Туђмана у његовим сулудим настојањима да се створи нова хрватска држава! Срби су га слали по Аргентини и осталим државама Јужне Америке да скупља новац од усташких остатака хрватске емиграције, по далекој Аустралији, где су се стварали одреди добровољаца за убијање тих истих Срба!

Срби су радили на томе, да Немачка свог старог савезника из другог светског рата наоружа тајно или пулутајно из резерви ратне опреме пропалог ДДР-а! Срби су саветовали Бон, да што пре призна Харватску као самосталну државу. За дивно чудо је да је ова велика индустријска земља, Србију сместа послушала! Иронија до ироније, лаж до лажи, перфидност до крајње границе безобразлука!

Срби су храбрили Турчина Изетбеговића да на време шије нове муслиманске униформе, да тражи војну помоћ Пакистана, Турске и осталих исламских земаља, да доведе, рату вичне Муџахадине и пре зачетка ратних дејстава у Босни! Тачно је све што је написано. Нико се није спремао за братоубилачки рат, сви су били и остали невини, Срби су за све криви!

Срби су криви за своје мртве, за хиљаде својих гробова, за пола милиона протеране браће из Српске Крајине, Славоније, Херцеговине, са Косова где је већ у том времену, та иста западна војна и колонизациона политика освајања туђих територија, – зацртала и другу албанску државу.

Срби су криви јер су по свим могућим релевантним уверењима тог истог запада, највероватније и сами себе убијали, палили своје куће, напуштали добровољно и са осмехом своја огњишта!

Данас се суди Србији, а не појединачним, по западним мерилима кривцима за рат између народа који су својом вољом, пре једног века, створили заједничку државу. А онда су је крвљу и терором, изнели на пијац и продали за шаку сребрњака!

Срби су криви јер су се бранили. Нису хтели да буду жртвени јарац на кланици коју је својом вољом и интересима, иницирала та иста западна политика!
Убијање и протеривање Срба је логистички, материјалнo и оружјем, свим силама помагала западна алијанса! Данас то нико неможе оспорити. Нити може сакрити!

Хаг је посекао многе српске главе. То што је уопште и дошао до њих, кривица стварно лежи баш на самим Србима, који су заборавили на свој понос и част српског имена које је историја целом свету представила написано златним словима. Део наше актуелне политике је у умиљавању том истом западу, заборавио на основне принципе заштите свог простора, својих народа и својих државних интереса!

Због тога трпимо понижавања, због тога смо уцењени и осуђени као дивљач на одстрел, због тога је српски човек непогодан за европску заједницу.

Политика можда и може, али сам српски народ никада неће бити спреман да полиже упљувак који нам је неправдом нанет.
Правда за Србију! Правда за српски народ…

Јован Милос, Пидиканац

Дискусије форум Сви Срби Света



Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)



CAPTCHA
*

Скорашњи коментари