уторак, 03 августа, 2021

Избори и резултати

 

 

Избори су се десили и сада имамо резултате које неки нису очекивали. Ови који су изашли на бирачка места показали су сву своју глупост, лаковерност, незнање и небригу за предстојеће дане и догађаје. Изгледа да је само у Србији могуће да бирачи верују у бајке и лажи које ни пас с` маслом не би појео.

Само у Србији је могуће да власт баци у воду народ и да се дављенички народ нада и чека да му лажовска издајничка власт баци појас за спасавање.

Само у Србији је могуће, да мондијалисти и неокомунисти после више година немилосрдног уништавања Србије, опет изађу на изборе уместо да су одавно у затворима.

Само у Србији је могуће да социјалисти, који су део те власти, добију дупло гласова јер се њихов шеф показао као певач фолк песама и неко ко се залаже за повратак чврсте руке у све сфере друштвеног живота, док му на прослави иза леђа стоји криминалац којег је он као министар полиције одавно морао да ухапси.

Само у Србији је могуће да једна патриотска странка једва пређе цензус и да је тиме изузетно задовољна.

Само у Србији је могуће да другу патриотску странку елиминишу тако што јој крађом гласова не допуштају да пређе цензус.

Само у Србији је могуће да пређе цензус странка чији је шеф нудио народу виртуелних 1000е,  јер је изгледа памћење оних који су гласали за њега на нивоу неинтелигентне кокошке.

Само у Србији је могуће да сат након затварања биралишта интервјуишу америчку амбасадорку не би ли дала мишљење о српским изборима и да је питају снисходљиво да ли је задовољна српским изборима.

Само у Србији је могућа сада поплава којекаквих политичких и осталих коментатора који раде за владајућу клику и који безочно лажу и приказују стање које одговара режиму.

Уствари, захваљујући томе какви смо постали, у Србији је сада све могуће. Зато нас и није за жалити када се већ сами не замислимо и ништа не чинимо да напокон подигнемо главе и поносно свакога погледамо у очи. У Србији, изгледа, више нема Мишићевих потомака, остали су само Брозови којима је баш лепо овако како јесте, који воле да пузе и љубе скуте онога ко их јаше.

Паметни Његош је одавно ово написао:

Моје племе сном мртвијем спава,
суза моја нема родитеља,
нада мном је небо затворено,
не прима ми ни плача ни молитве;
у ад ми се свијет претворио,
а сви људи паклени духови.
Црни дане, а црна судбино!
О кукавно Српство угашено,
зла надживјех твоја сваколика,
а с најгорим хоћу да се борим!

Мртва је наша Србија, на жалост

Зека Поповић Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари