понедељак, 27 септембра, 2021

Отворено писмо команданту ваздухопловства и ПВО Војске Србије

Запамтите ово питање, генерале, живим за то да Вам једног дана пред Народним судом поставим то питање, коме сте служили док су нас тровали и десетковали. Шта сте радили док су нас авиони затрпавали отровима, јајима скакаваца, бубама непознатог порекла које за ноћ обрсте парцелу са пшеницом, семењем траве која се шири као пожар коју неће ни овце да једу или змијама које никад нису виђане у Србији.

Nikola_Aleksic...

Отворено писмо команданту ваздухопловства и ПВО Војске Србије генералу Ранку Живаку

Војска Србије
Генералштаб Војске Србије
Команда ваздухопловства и противваздушне одбране
Београд
Н/р команданта Ранка Живака

Генерале Живак,

Ја, Никола Алексић, директор Еколошког покрета Новог Сада, Вас јавно оптужујем за издају народа и државе, Ви сте недостојни униформе коју носите, још више чина и функције на којој се налазите. Ваше дело издаје нечињењем ми даје за право за изнету оптужбу.

Тренутно се над Србијом, посебно над Новим Садом у времену од 12.00-13.00 часова спроводи до сада још невиђена непријатељска агресија радиолошко-хемијско-биолошком методом. Небо над Новим Садом, а по информацијама које добијам и по целој Србији, исцртанао је траговима облака опасних хемијских отрова избациваних из непознатих авиона у свим правцима. Пет авиона сам избројао у једном тренутку на небу како им се путање укрштају остављајући тоне и тоне опасних хемијских једињења, како их је назвао саветник за науку председника САД 16. новмбра 2011. године признајући на конференцији за новинаре „да САД већ 16 година запрашује човечанство опасним хемијским једињењима“ То признање је пренела сва светска штампа, па и наша домаћа. Али Ви не читате ни домаћу штампу, још мање светску, иначе би знали колику су штету направили у пољопривреди прошле године изазивањем суше, а у шумарству, где се суше стабла зимзеленог дрвећа, непроцењиву штету. Наши суграђани умиру као муве, једном је обнародована епидемија напрасних (изненадних) смрти младих људи који увече легну здрави да се више никад не пробуде. После су забранили изношење у јавност резултата Ваше издаје. Све њих носите на савести, генерале Живак, јер ако нас је издао Врховни командант, председник државе, ако га у издаји прати начелник Генералштаба кога сам испред капије Генералштаба позивао да изађе напоље ако сме да га питам коме је положио заклетву, Ви генерале Живак, сте морали издати команду за подизање наших борбених авиона да приземље или оборе непријатељске авионе који крше територијални интегритет Србије и просипају опасна хемијска средства, што је посебно забрањено Законом о ваздухопловном саобраћају РС. Или можда не крше територијални интегритет Србије, можда су то наши авиони као што сателитски снимци показују Београд као полазну и завршну дестинацију авиона који је премрежио Србију својом кружном путањом? Запамтите ово питање, генерале Живак, живим за то да Вам једног дана пред Народним судом поставим то питање, коме сте служили док су нас тровали и десетковали. Шта сте радили док су нас авиони затрпавали отровима, јајима скакаваца, бубама непознатог порекла које за ноћ обрсте парцелу са пшеницом, семењем траве која се шири као пожар коју неће ни овце да једу или змијама које никад нису виђане у Србији. Искрено се надам да немате децу генерале Живак, била би довека осуђена да носе Ваш печат издаје народа и државе, а за Вашу издају не сносе одговорност.

Зауставите издају генерале Живак, још није касно да останете Човек, Ви одлучујете каквим ће Вас Ваша деца и будућа покољења памтити, као часног Човека и војника или издајицу народа и државе који је продао свој  народ зарад функције и плате коју добија од тог истог народа који умире гладан и болестан због Вас и Ваше издаје.

Никола Алексић, један човек који се не мири са издајом

(ТЕКСТ објављен, јуна месеца, 2013. године)Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

3 коментара

 1. Comments  garavi   |  петак, 08 маја 2020 21:47

  Dragi Nikola,
  Ovim dusmanima ne vredi pricati jer
  mozda i nisu Srbi a iako jesu onda su
  to izrodi koji uzivaju u nasem unistavanju…

 2. Comments  Ekana   |  петак, 15 маја 2020 15:36

  Душмани или народски речено – ТРЕСИГАЋЕ, којима фотеља и место које заузима значи милион пута више од СОПСТВЕНЕ ДЕЦЕ , а о народу да и не причамо. Зато се и не оглашавају, већ се крију иза дебелих зидова зграда у којима обављају своју „свету“ дужност. На жалост, Никола Алексић, управо због реченог али и бескрајне апатије житеља Србије, неће дочекати дан да дотичном упути поменуто питање.
  А када су њихова деца у питању? Ако мисле да су их спасли, шаљући их на школовање, или их чак удомивши у неким „развијеним демократским“ земљама – грдно се варају…јер то исто, ТИ ИСТИ чине и сопственом народу – НЕКАЖЊЕНИ ГЕНОЦИД!!!. У речнику „господара света“ не постоји реч САОСЕЋАЊЕ, ЕМОЦИЈЕ су потпуно ишчупане из њихових телесних олупина, тако да уништење две трећине човечанства њих погађа колико лањски снег.
  Но, нека и ови „наши“ али и дотични ДИРЕКТНИ УЧЕСНИЦИ ГЕНОЦИДА не забораве – како су бацили бумеранг, тако ће им се и вратити – кад тад…
  Не желим никоме зло, али ако останемо пасивни и сву активност у борби рпотив зла натоваримо на леђа Николе Алексића, тешко да добро можемо очекивати ни у најдаљој будућности!
  Зло ће нас преплавити…нестаћемо…а то је изгледа и једини циљ поменутих „господара света“!!!

 3. Comments  Ikarus   |  среда, 20 маја 2020 21:24

  U Hrvatskoj isto zaprašuju i često u mom mestu mogu videti insekte kakve nikad nisam video u tom kraju

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари