субота, 25 септембра, 2021

Парада поноситих и парада срама

Чекам да гледам војну Параду из Москве поводом Дана победе над фашизмом 9. маја. Ухватило ме неко узбуђење, а онда се сетим да је и у Србији, у Београду, заказана 19. маја “Парада Поноса“ мада је сви ми, који смо против таквог исказивања “слободе и различитости“, називамо ПАРАДОМ СРАМА.

 

 

Parada ponosa ili  parada srama..1

 

Чекам да гледам војну Параду у Москви поводом Дана победе над фашизмом 9. маја. Ухватило ме неко узбуђење,  па сам сео за ТВ још пре 8 часова, за када је најављен почетак преноса.

 

Величанствено! Ешалони постројени под конац, на трибинама стари ратници окићени одликовањима које су заслужили у тешким биткама када су ослобађали своју отаџбину и цео Свет од немачких нациста и њихових савезника. Колико је њихових сабораца и другова уградило своје животе у темеље данашње Русије? Знају то горди јунаци Отаџбинског рата који сада чекају да почне Парада њихових поноситих наследника, њихове младости, руске младости.

 

Russia Victory Day

 

 

Ту су и деца, њихови унуци и праунуци. На трибини је поносита прошлост и поносита будућност Русије, сви заједно. Лица озарена и старих и младих, смеју се, види се да су срећни.

 

 

 

А, младост Русије маршира у савршеном ритму војног оркестра, поносито уздигнутих глава окренутих према свом председнику, председнику Руске Федерације, председнику њихове Отаџбине.

 

parada-moskva-n....

 

Данима су они вежбали, трудили се да достигну савршенство јединства маршевског корака, покрета, да буду једно. Да могу и они да причају својим потомцима да су једног сунчаног 9. маја марширали Црвеним тргом, да су и они били учесници војне Параде поноситих Руса за дан Победе над фашизмом.

Гледам, па ми мило ако срца, поносан сам на нашу православну Браћу на то колико су ојачали, колико су постали јаки, на то да је Русија постала светска сила, земља коју морају да поштују и непријатељи.

 

Онда ми се стегне нешто у стомаку, почиње да ме обузима и стид и бес у једном маху.

 

Сетим се да је и у Србији, у Београду, заказана 19. маја “Парада Поноса“ мада је сви ми, који смо против таквог исказивања “слободе и различитости“, називамо ПАРАДОМ СРАМА. И то целих дванаест дана, манифестација до манифестације, да се Срби науче различитости, дефинитивно. Кажу да је то уступак мањинској ЛГБТ популацији (у даљем тексту лезбејке и педери) која има право да манифестује и парадира не би ли нас обавестили да они имају другачије сексуално опредељење у односу на сав остали нормалан свет. Пошто су они мањина самим тим су добили право да парадирају пред већином да би нам показали да демократско начело већине у њиховом случају не значи ништа. Имају они и значајну подршку из ЕУ како моралну тако и материјалну. Девенпорт се већ изјаснио; ЕУ подржава ПАРАДУ СРАМА јер је то, по његовим речима, демократска тековина. То једна од најзначајнијих западних вредности које треба да усвоје и недемократични и сексуално необавештени Срби, крајње је време.

 

Шта знају Срби шта су педери и лезбејке. Дошло је време да науче уз помоћ ЕУ, Девенпорта и српске Владе која мудро ћути мада се министарка без портфеља већ изјаснила. Јадна, већ је море муке, не може да спава, има ноћне море јер како, забога, да педери и лезбејке не покажу ЕУ и Девенпорту да су Срби постали кретенизовани колико и ЕУропљани. Новца има, биће за балоне и заставе дугиних боја, стигле су. Види се да неки педери и лезбејке пливају у новцу. Све чине да напуне своје педерске џепове. Зашто да не, сада је прилика. Неће ваљда да раде џабе на сексуалној едукацији Срба.

Видим на једној ТВ уплакану мајку која моли добре људе да сакупе новац за њену ћеркицу, за лечење. Дете има проблема са видом и потребно је 6000 евра  за операцију детета у Русији. Држава нема новца, тако кажу државни службеници и лажу.

 

За ПАРАДУ  СРАМА ће бити новца. Колико ће коштати обезбеђење учесника Параде, Девенпорта и свих осталих педера и лезбејки који ће доћи да парадирају нама испред носа вређајући оно људско у нама, наш понос и здрав разум? Колико ће коштати полицајци и доктори ако, којим случајем, избију нереди? Колико ће бити разбијених глава, поломљених костију, разбијених излога, уништених материјалних добара? Кажу да је задња одржана ПАРАДА СРАМА коштала Србе милион евра!

 

Stop bolesti 3

 

 

 

А за лечење тешко оболеле деце нема новца?

Срам нас било.

 

 

( Зека Поповић )

 

 

 Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари