понедељак, 20 септембра, 2021

Пројекат „Место за све нас“ омладинске групе Јовачки извор

Све ове акције подстичу омладину на активно и креативно провођење слободног времена и показују нам да по селима још увек постоје млади људи који су способни и мотивисани да промене оно што није добро у њиховој средини. Треба их подржати и треба им се придружити. АКТИВИРАЈ СЕ! БУДИ ДЕО АКЦИЈЕ!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Пројекат „Место за све нас“ неформалне омладинске групе Јовачки извор из места Јовца код Ћуприје, реализује се у оквиру програма Млади су закон уз подршку РЦ ЦДЕР и Министарства омладине и спорта, као главног покровитеља.

Наша замисао је да у оквиру Дома културе у Јовцу оспособимо једну просторију која ће бити намењена младима да активно проводе слободно време кроз тренинге руске борилачке вештине система и пробе фолклора.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Такође, ова просторија ће бити место окупљања младих око планирања нових акција битних за побољшање квалитета живота младих у селу и размењивање нових креативних идеја. 

 

Ово је још једна у низу иницијатива омладине малог поморавског места, која је овог лета организовала и семинар руске борилачке вештине система, на коме су, поред гостију из разних крајева Србије, присуствовали и гости из Русије, Мађарске и Словачке. Такође, залагањем ових младих људи, на простору локалног фудбалског клуба је изграђен парк за вежбање на отвореном.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Све ове акције подстичу омладину на активно и креативно провођење слободног времена и показују нам да по селима још увек постоје млади људи који су способни и мотивисани да промене оно што није добро у њиховој средини. Треба их подржати и треба им се придружити.

 

АКТИВИРАЈ СЕ! БУДИ ДЕО АКЦИЈЕ!

 

Омладина Јовца

 Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари