петак, 24 септембра, 2021

Сећаш ли се, “пријатељу“ европски

Док не почне да се пуца по твојим улицама. А онда схватиш да је и твој живот пролазан у тренутку и ништа више вредан од живота једног Србина, Сиријца, Авганистанца. Да ли ћеш схватити или нећеш, на теби је!

 

 

 

fr-ambasada-paljenje-sveca- montaza

 

 

 

 

Сећаш ли се, “пријатељу“ европски, када прве НАТО бомбе падоше на Србију 1999 год?

Сећаш ли се, “пријатељу“ европски, када оног лепог дана бомбардоваше наш лепи Ниш касетним бомбама?

Сећаш ли се, “пријатељу“ европски, растргнутих тела мојих Нишлија, који су само кренули у продавницу, на пијацу, у шетњу?

Сећаш ли се, “пријатељу“ европски, воза у Грделичкој клисури, који је био „случајно“ погођен навођеном бомбом твога НАТО пилота?

Сећаш ли се, “пријатељу“ европски, моста у Варварину на коме, поред осталог света, погибе и српско девојче Сања Миленковић, математички геније? Пре је умрла него што је поживела.

Сећаш ли се, “пријатељу“ европски, мале Милице Ракић, коју је гелер твоје бомбе погодио док је седела на ноши?

Сећаш ли се, “пријатељу“ европски, и једне српске жртве која није била ништа до “колатерална“ штета, како је знао да каже зликовац Џејми Шеј, портпарол твог терористичког НАТО удружења.

Сећаш ли се, “пријатељу“ европски, да су твоји НАТО терористи 78 дана терорисали и убијали Србе, јер нису дали своје Косово, а да никога нису напали у окружењу.

Сећаш ли се, “пријатељу“ европски? Или си све заборавио, па си кренуо даље да и друге тероришеш на исти начин! Да им уништаваш државе, да од мирних људи правиш избеглице и терористе.

 

И шта се десило?

 

На твој тероризам понижени су одговорили тероризмом. Пуца се по улицама Париза, људи гину!

Чујем, Оланд најављује одмазду!

Нормално, сваки Европљанин дупло вреди од једног Сиријца, Ирачанина, Србина… Европљанин нема цене, његов живот је изнад живота других, јер је он као терориста посвећен, он све сме и све може, све му је допуштено. А удружен са Американцем ти, Европљанине, немаш границу, можеш да тероришеш и Васељену.

Док не почне да се пуца по твојим улицама. А онда схватиш да је и твој живот пролазан у тренутку и ништа више вредан од живота једног Србина, Сиријца, Авганистанца…

Да ли ћеш схватити или нећеш, на теби је!

 

 

(Зека Поповић)

 

 Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

1 коментар

 1. Comments  Драган   |  недеља, 15 новембра 2015 21:32

  Жалосно је, али ово врло личи на “Маркале“, Рачак…
  Циљ је постигнут: Европа има необориве аргументе и разлоге да заблиндира своје границе, и тако се одбрани од избегличког “цунмија“.
  А што се тиче жртва, па и својих грађана, жртве су неминовне када су у питању највиши „национални интереси“ – одбрана од мигрнтске најезде.
  Да француске обавештајне службе нису ништа знале и могле превентивно да делују, то је само “прича за малу децу“!
  Шта је “11. септембар“ у Америци, него свесно жртвовање својих грађана зарад највиших “националних интереса“, сатаниста и лудака који управљају овом несретном планетом. У тој Француској све неке наказности.
  Прво су без икакве потребе непристојним карикатурама Мухамеда иритирали муслимане, а онда се, сличним, накарадним крикатурама подсмевали паду руског авиона, и сада, после ове трагедије, они и даље се спрдају којекаквим написима и сликама на рачун те трагедије.
  Који су то и какви болесници, плаћеници, изороди који све то раде, ако им за крајњи циљ није изаизивање свеопштег хаоса и пометње, бомбастично најављене од оног одртавелог старкеље – СОРОША и њему сличних.

  Драган Славнић

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари