понедељак, 27 септембра, 2021

Вучић поново ухваћен у лажи

После већ легендарног гостовања на Б92 у емисији Кажипрст, када је Александар Вучић ухваћен у лажи да никада није спомињао границе Велике Србије,  данас је поново превазишао самог себе и подсетио нас на изреку, „У лажи су кратке ноге“.

SRBIJA SKUPSTINA SEDNICA

 

Након што је заменик председника Српске радикалне странке, Немања Шаровић, у данашњој акцији „Глас народа мора да се чује“ послао лично СМС поруку Александру Вучићу са следећом садржином: „Издао си Воју, сад издајеш земљу своју“ на то је Александар Вучић експресно узвратио Шаровићу увредама и написао текст следеће садржине:„Бедниче и морону несрећни, само ти немој ништа да ми говориш“.

 

 

dokaz 1...

 

Након послате поруке Немањи Шаровићу, Вучић се није зауставио, већ је одмах након тога лично позвао и председника Окружног одбора СРС у Љигу, господина Зорана Поповића, псовао га и претио да ће бити ухапшен.

С обзиром да живимо у земљи у којој Вучић контролише већину медија кренуо је у отворену хајку против функционера и чланова СРС покушавајући да од себе направи жртву.

У тексту који је објављен на сајту дневног листа Курир, 20.4.2013. године у 14.38 часова под насловом: „Вучићу прете смрћу“ редакција Курира је цитирала претеће поруке упућене Вучићу и објавили су следећу слику са СМС порукама које је Вучић, наводно, добијао од чланова Српске радикалне странке. Како наводи екипа дневног листа Курир након данашње акције Српске радикалне странке који су делили пролазницима број мобилног Вучића и Дачића, Вучић је почео да прима претеће поруке разне садржине, што је и документовао следећим прилогом.

 

dokaz 2...

 

У тексту већ споменутог листа наведено је и да је лично Немања Шаровић данас (20.4.2013.) слао претеће поруке и као тврдњу томе објавили су следећу слику:

 

dokaz 3...

Све ово не би било сумњиво уколико кренете са претпоставком да је Вучић „поштен“ човек. Али…
Као што је свима познато, акција СРС је одржана данас, 20. 4., што је и овај „реномирани“ дневни лист потврдио. Када погледамо слике Вучићевог мобилног телефона приметићемо да су СМС поруке – тј. све наведене поруке стигле дан раније или ти 19.4. (доњи десни угао сваке СМС поруке). Поновимо још једном: „Курир и Вучић тврде да су данас добили поруке, прихватају чињеницу да је данас кренула акција подела броја Вучићевог телефона али СМС поруке су стигле јуче“. Ништа ми не преостаје него да констатујем поново: „Вучић лаже“!

Вук длаку мења али ћуд никада.

 

***

 

 

 


 

 

 

 

(Миљан Дамјановић, члан Централне Управе СРС , 20.4.2013.)Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари