уторак, децембар 01, 2020

Прети нам истребљење

 

 

11. марта у 18 сати у граду Крагујевцу требала је да почне трибина са темом „Винчанска култура“. Пуна сала је очекивала да академик др Јован.И Деретић започне ово дуго и сложено историјско питање.
Ипак, општински одбор „Слободне Србије“ из Крагујевца спремио је једно изненађење и најбољу опомену савести целој Србији.
На бину је изашла прво будућност Србије: дечица које је све мање и мање у остарелој и уништеној Србији.Заиграли су и запевали неколико српских песама које никада не можете чути на РТС-у ни у престоници која више није српска! И од мало младих што је остало, најмање је оних који одржавају српску културу и традицију у културно-уметничким друштвима.
Нове генерације српске деце из великих градова, школе и учитељи васпитавају да се стиде српског кола, српске ношње и српског имена. Држава их од рођења проглашава геноцидним личностима путем разних декларација и „признања“. Ретки су млади људи који се поносе својим пореклом и Србијом.
Један од највећих фактора понижавања Србије и стварања тог осећања „кривице“ и стида за измишљене злочине јесте и фалсификовање праве српске историје од стране Ватикана и Немачке, али и прихватање тих фалсификата од стране „домаћих експерата“ на пољу историје.
Академик др Јован Деретић, син је  Илије Деретића, који је пред претњом од хапшења и тамнице аустроугарске империје, отишао у Америку, а вратио се као добровољац и постао јунак Солунског фронта. Илију Деретића комунисти су ухапсили и малтретирали, и он је умро у затвору када је Јован Деретић имао 7 година.
Као дечак више никада није поверовао комунистичкој пропаганди, а часна породица у којој је растао васпитавала га је у духу правог и чистог српства. У Ораховцу код Требиња, постојбина је његове велике породице Деретића, који су у дедовини Светог Саве били кнежеви вековима. Та породица преносила је са колена на колено праву историју коју нису писали фратри Марије Терезије послати да униште истину и поунијате Србе, нити је то била комунистичка историја која је Србе тим правцем даље унижавала.
Као ожиљак на души горела је жеља да открије праву историју и узевши на себе свети завет да осветла образ и тако се бори за Србију, Јован од оца Илије Деретића, солунског ратника који је пострадао од комуниста, уместо сабље припасао је оштро перо и 50 година се наоружавао знањем.
Корак по корак откривао је лажи и фалсификате о Србији, јер је још из родног места понео сазнања о другачијој историји Срба. А после  разоткривања  једне лажи, падала  је друга, трећа… Као куле од карата рушиле су се кроз истраживања подметачине о Србима који су као дивљачка дружина једног „словенског“ племена дошли на Хелм тј. Балкан. Чак је и име Балкан (турцизам) захваљујући Немачкој фалсификаторској школи историчара наметнуто. Прастари Срби рођени су и настали као цивилизација на данашњим просторима, никада нису дошли ниоткуда, што је научно доказано као немогућа „селидба“ из домена научне фантастике. Никога ми овде нисмо клали, нити коме узели земљу као што се тврди. Нису Шћипетари никакви Илири, већ је термин Илир или понегде Илин синоним у античко време за Сорабе или Сармате тј. Србе!
Наука данас полако потврђује праву историју Срба. Израњају ископине које су комунисти покушали да запечате: у Петровцу на Млави, група археолога из Лондона на челу са нашом младом научницом, пронашла је 4000 предмета од бакра, гвожђа и других легура. Налази потичу из периода од најмање седам векова пре Христа и сви предмети су израђени напредном технологијом – што значи да је народ који је то направио морао живети на тим просторима још најмање седам векова пре да би достигао тај степен развитка. Предмети су идентични ископинама у пределу Винче а трагови истоветне цивилизације 2005.године ископани су случајно у граду Дрездену!  Генетичар Кљосов на Харварду доказао је генетски порекло и кретање народа у Европи и он потврђује античку историју Срба по Јовану И. Деретићу!
Зато је термин „Винчанска култура“ нетачан јер он покушава да потре поново нађени траг наше античке историје. Тај термин намећу разне Сорошеве фондације. Намера је да се огромно пространство где је битисао пра-српски народ сведе на разне ограничене локалитете као на пример Винча! Као да се ту случајно развило неко племе, коме се не зна име, и које је било јако развијено, али безначајно! Писмо које је користио вековима тај пра-српски народ такође покушавају да прекрсте у „винчанско“ писмо, а то је у ствари СРБИЦА. Тим писмом и језиком користио се пра-српски народ пре Христа, а и после Христа. Нису нама писмо донели Ћирило и Методије- они су затекли србицу и искористили је! Они су радили по налогу Византије, а Византија је вековима пре Светог Саве ратовала са српским краљевима. Управо је та Византија довела Шћипетаре да им помогну у рату против Србије!
Германи или Герми, грмаљи у преводу, дивљачка племена су ти који су дошли и суровошћу, клањем и пљачком освојили данашње пределе које заузимају. Тадашње царство пра-српског народа расцепило се и наш народ је остао одсечен у данашњој Пољској, Чешкој, Словачкој. Између нас и њих упали су Германи. Када су довољно ојачали, почели су католичење нашег народа у тим државама а  на границе Србије слали су дивљачне и сурове Аваре- чији су потомци данашњи Хрвати. Део нашег пра-народа је до тада већ одавно отишао из Рашке у пределе данашње Русије и створио огромну државу Русију- то су Раси тј. земљораднички сталеж. Сточарски сталежи су распадом тадашњег српског царства отишли од матице и створили Бугарску и Румунију. И данас имамо Влахе који су одржали аутентичност свог порекла и који се никако не могу приписати покатоличеној Румунији.
42 римска императора поникла су из те пра-Србије, са ових простора. А култура која је стара 33 века, која је имала свој успон и пад, након смрти Душана Силног- данас је на граници истребљења!
Ни 500 година ропства под Турцима, ни ратови за ослобођење, ни Први ни Други светски рат, ни Јасеновац , ни Голи оток, ни 50 година комунизма- ништа није горе од ове тихе и невидљиве окупације коју данас трпимо!
Намазани са хиљаду боја, скривени иза десетина „патриотских“ имена, наши сународници, Срби који су се на овом тлу родили, ту у нашем комшилуку- постали су слуге наших најгорих непријатеља. И зато је таква окупација најгора, јер нас тера да мрзимо сународнике, а то није својствено Србима. Али ми морамо отворити очи.
Србија данас није на корак до пропасти дошла због непријатеља који вековима отворено раде против нас. Ми њих знамо: Ватикан, Немачка, Турска и трули Запад на челу са дегенерисаном творевином САД. Сви се лепо крију иза имена Европске Уније и НАТО пакта, који је у овом веку повео 220 ратова против држава и људи који се чак и не граниче са њима.
Наша највећа мука су Срби затровани лажном историјом, а више од њих Срби који знају истину, али су се продали за шаку долара и  привилегије које уживају као властодршци колонијалне Србије.
На жалост, тај вид окупације је најгори. Тешко је поверовати да појединци на челу данашње власти могу да раде све против Србије и српства.
Ипак, слике живота данашње Србије говоре истину. Србија је бомбардована, затрована, сломљена и бачена на колена. Све што се радило од 1999. па надаље је наставак окупације: мафијашка приватизација, отимачина, наказни закони, пропаст образовног система, пљачка социјалних и здравствених фондова, уништење свих српских предузећа и привреде. Власт спроводи диктатуру у судству, полицији, медијима. Власт поставља политичке комесаре у школама, музејима, позориштима, у САНУ. Војска је уништена а наоружање претопљено у У.С.Стил-у тј. смедеревској железари: тенкови, наоружање и машине су истопљене као припрема за долазак НАТО- трупа у Србију.
Из војске је отпуштен и пензионисан сав кадар који није хтео да се покори НАТО команди као и сви они који су бранили Србију 1999!
У школе и на факултете постављени су шарлатани да спроводе „реформу“ школства по Болоњском моделу и по западним „вредностима“. Они свесно трују и индоктринирају српску омладину која све више бежи у иностранство јер тамо добијају другачији третман.  Програми учења су антисрпски и пуни незнања. Књиге пишу нови политички комесари, унуци и прауници комунистичких крволока.
Села су опустела, а пољопривреда која може да храни пола Европе намерно је уништена-ер село је то које чува српску веру, српску културу и традицију! Село је то које може да храни гладне српске раднике избачене на улицу. Властодршци- марионете Европске Уније успели су да затворе српска предузећа да би дошле стране прљаве корпорације и купиле све будзашта, а раднике избацили с посла. Пољопривреда нема зашто ни да се бори јер у Европу не можемо да извозимо, а у Русију наше власти не смеју да извозе.

Готово све је после 33 века постојања српске расе и нације доведено до истребљења. Историју коју смо разоткрили и тако победили лажи ватиканске и немачке пропаганде, ускоро неће имати ко да прича јер Срба неће бити. До 2014. настаће таква глад и беда да ће се Срби расељавати да би преживели, ако не дај Боже уђемо у Европску Унију или ако ови исти људи остану на власти.
Крагујевачка деца која су данас отворила овај озбиљни скуп оличење су последње наде Србије, али и опомена да се морамо отрезнити и ослободити Србију како не бисмо нестали.
То ослобођење неће бити лако, али ми не смемо размишљати само о себи. Ми се не смемо приклањати линији мањег отпора. Ми не смемо чекати да неко други поведе борбу. Нико не сме да се прода зарад још мало користи које окупатори нуде.
У слободној Србији сваки од нас моћи ће да живи достојно и да оствари своја хтења. У држави где њени грађани слободно одлучују о свему на своју корист не може бити лоше!
У окупираној Србији, а видимо данас како је живети у окупацији, ништа нам неће нићи. Ништа се неће побољшати. Биће све горе и црње. Биће тако тешко да нећемо моћи да верујемо да од горег има горе.
Већ данас 90% људи нема довољно за нормалан живот. Оних 10% који имају- имају исувише, јер су отели и опљачкали све што су могли под заштитом западних окупаторских патрона.
Историја је учитељица живота. Ко је чита зна и то да се историја понавља. Ко би рекао да ће луди Нерон запалити Рим у својој опијености коју му је давала огромна моћ? Али запалио је Рим да би направио „бољи“ по свом укусу и вољи. Ко би рекао да ће се ипак 90% угњетених људи подићи и да ће га његова лична преторијанска гарда убити стотинама убода мача: и њега и његову жену, и децу, и пса и коња Инцитата кога је у лудилу увео у Сенат’?
Ко би рекао да ће диктатор Чаушеску да заврши своју диктатуру леђима уз зид суочен са бесом гладног и јадног народа за који је мислио да је тако обогаљен и јадан да се никада неће усудити да устане’?
Издајници српског рода и српске државе: историју прочитајте- Србију нам не дирајте!
Ако Вам је Европа мајка, а НАТО отац- спакујте кофере што пре па идите њима!
Нема продаје Косова, нећемо се цепкати у регионе, нема нових зајмова за Ваш ћеф, нема пута у Европу- јер српски народ то не жели.
Џаба сви билборди, џаба све лајаве и лажљиве телевизије.Џаба сви плакати са „истином“ и све Ваше подвале и обећања.  Србија добро осећа на својој кожи „истину“.
На ивици истребљења ипак, заиграћемо српско коло и створити стотине хиљада завереника. Као у колу пружићемо руке једни другима и прекрити тргове и улице у мирним протестима.
Тада ће 90% нас да Вас пита- а чија је НАША Србија?
И све ваше продаје у Бриселу потписане, и сви ваши зајмови биће тада проглашени неважећим као и Ви.
Избори на којима се спрема крађа 2.000.000 гласова изазваће такву реакцију да би било боље да се оканете ћорава посла.
И та дефектна влада коју ћете склопити од нових моралних јадника,  издајника и марионета неће дуго трајати.
Србија се ућутала. Србија се отрезнила. Србија је обрисала пљувачку са свог образа. Србија је решила да је доста.
Мук који слушамо најављује олују.
Доведени на руб истребљења, понижени, опљачкани и очајни- борићемо се као љути лавови.

Историју прочитајте- Србију нам не дирајте!
„Ми знамо судбу и све што нас чека, но страх нам неће заледити груди. Волови јарам трпе,а не људи! Бог је СЛОБОДУ дао за човека“.

Информативна служба
Слободне Србије

www.slobodnasrbija.rs


 

 Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*