недеља, 01 августа, 2021

Отворено писмо жандармерији од младића са косовске барикаде

 

Док ти чуваш плату ја чувам свој дом. Сестру сам изгубио али нећу мајку. Оца сам изгубио али нећу очевину. Бранићу и мајку и огњиште док сам жив док ти браниш фотељу и новац а ја ти правим проблем како кажеш. Да ли би ту цев коју си синоћ упирао у мене искористио када би добио наређење? Како можеш пред своју децу знајући да си учествовао да се одузму моја? Како можеш наређење да ставиш испред свог народа, морала и правде? Како уопште наређење можеш да ставиш испред једног поштеног и честитог човека? Мој отац је погинуо бранећи отаџбину као твој колега, полицајац. Када би само знао да му је сина рођеног, његов брат по дужности у одбрани мира и отаџбине, угурао цевком аутомата у шиптарску злочиначку квази-републику. Има ли срца под том фантомком? Чије је то срце? Док себи смишљаш оправдања мисли и о томе како си ноћас издао своју децу, свог палог саборца, своју отаџбину којој си дао заклетву, свој народ који си се заклео да чуваш. Правиш границу између Србије и њеног срца. Између нас Срба на Косову и вас Срба из централне Србије. Докле иде то. Има ли Бога у теби?
 

Искрено

Милан са барикада, момак који брани очевинуПридружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

2 коментара

  1. Comments  Bojan   |  уторак, 28 фебруара 2012 12:25

    Tuga i velika istina u isto vreme. Nas kao narod nasa sadasnja vlast razjedinjuje gore i vise nego sto su to uspeli da urade svi nasi neprijatelji kroz istoriju. Sramota je mala rec, veleizdaja je mala rec. Za ono sto „zuta“ vlast danas radi u Srbiji rec jos nije ni izmisljena.

    Svakom prema zaslugama, tako mogu sa sigurnoscu da racunaju da ce jednoga dana i njima biti sudjeno i da ce morati da odgovaraju za sve.

  2. Comments  Sinisa   |  уторак, 06 марта 2012 12:34

    Sve sto se desava je tuzno i zalosno. Vecih izdajnika od ovih danasnjih nabedjenih DEMOKRATA, koji su ne samo SLUGE, ROBOVI, vec i 200% ZRTVE, naravno DOBROVOLJNE, interesa KAPITALA, ne kao sto bi trebalo da budu, zastitnici, prijatelji srBskOG naroda i branioci njegovog interesa. Sve sto rade, rade po narednjenju, ne sluteci, da ce na svojim ledjima, osetiti, kako Boziju, tako i srBskOG naroda, PRAVDU. Da su izdajice pisace im na CELU. Srbija ce biti jedina zemlja Sveta sa OBELEZENIM gradjanima, jedino ih toga moze spasiti : ZVANICNI STATUS AZILANATA.

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари