четвртак, 16 септембра, 2021

Алармантно: продаја неба над Србијом

Поводом полемике у Народној скупштини о томе коме су ишли приходи од продаје права прелета преко територије Србије, напоменуо бих да би право питање било, које би се морало поставити, јесте, ко је продао грађане Србије да се над њима врше експерименти уживо запрашивањем опасним хемијским једињењима и металним оксидима? То је недвосмислено признао саветник за науку председника САД Џон Холрен када је 15. новембра 2011. године на конференцији за новинаре изјавио да САД то раде човечанству већ 16 година и то данас није више никаква тајна.

Небо над Београдом

Да ли је неколико стотина милиона евра довољна надокнада Србији за сушу која је нанела штету пољопривреди од најмање две милијарде долара, што је директна последица запрашивања металним оксидима и другим хемијским једињењима које се врши из авиона највеће терористичке организације на свету?

Да ли су животи и здравље грађана Србије урачунати у цену од неколико стотина милиона евра, колико наводно добија Агенција за контролу летења?

Да ли су несносне врућине којима су изложени грађани Србије услед загрејавања из авиона избачених металних оксида електромагнетним таласима ХААРП система, урачунате у цену од неколико стотина милиона евра?

Да ли је за наведену цену урачуната и незаконита дозвола тим злочинцима, од стране бившег режима, да могу да поставе ХААРП систем у Бељини код Барајева, педесетак километара од Београда да угрозе животе два милиона београђана?

Да ли се из тих средстава, добијених за дозволу вршења експеримената уживо над становницима Србије, плаћају и српски жандари који спречавају прилаз ХААРП станици у Бељини, или се они плаћају из буџета Србије?

Наведена питања грађани морају поставити, да се не би десило да се само промени кључар трезора, а да се наплата издаје народа и државе, уз продају грађана као лабораторијских кунића, настави и даље, само некој новој интересној групи.

Небо над централном Србијом

На овај текст ће се опет јавити неки плаћени и дежурни скривачи, по живот и опстанак, битних информација, све док опет неки саветник америчког председника једном не изјави како у Србији ни последњи преживели Србин није веровао шта су им јавно радили.

(Никола Алексић)Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

2 коментара

 1. Comments  Zeka Popovic   |  четвртак, 23 августа 2012 23:30

  – Господу Драгана Шутановца и Мирка Цветковића питамо:

  1. Ко је и по чијем налогу инсталирао ХААРП антенски систем у месту Бељина код Барајева?

  2. Ко је издао налог да тај систем ступи у рад 3. маја ове године?

  3. Какве користи држава Србија и њени грађани имају од ХААРП антенског система да би тај комплекс био постављен на само 50 километара од српске престонице?

  4. Ко је протеклих година био задужен за одржавање и чување овог система?

  5. Колико је коштало постављање овог комплекса и ко је сносио трошкове?

  Надамо се да ћемо у догледном року добити барем неке, ако не и све одговоре на питања која интересују српску јавност, а уколико бивши министар одбране и премијер Србије немају те информације или никакве везе са ХААРП системом, очекујемо да и то потврде, а ми ћемо све интегрално пренети у складу са Законом о јавном информисању и одговоре тражити на другим местима.
  ——————————————————————————————————–

  Ово су питања из дневног листа“ПРАВДА“
  До јуче се није ништа знало о овоме што би значило да је то под ДС влашћу била табу тема, тема о којој нико није смео ни да зуцне.
  Интересантно је да и „нова“ ВЛАСТ ћути о овоме или има паметнија посла и неке друге приритете.
  Ако јој ово није приоритет, шта је онда ?
  Зар здравље наше деце није приоритет свих проритета ?
  У Скупштини се прегањају око глупости а ово нико не спомиње ?
  Причају о суши !
  Ако је овај систем допринео суши о чему онда прича нови министар Кнежевић.
  Да ли чека да се систем ХААРП докаже у свој својој функционалности па да тек онда искључе овај антенски систем.
  Можда је две милијарде евра мало штете, можда треба још ?
  И на крају шта је то још што мора да се деси око овог ХААРП-а да би се ВЛАСТ призвала памети ?

 2. Comments  MILORAD   |  петак, 16 маја 2014 11:47

  NA ovo zadnje pitanje. Poplave u celoj Srbiji. ZNA se ko je potpisao HARP i ko je dozvolio avione sa hemijom. Narod ne zna za ovo inace bi posle ovih poplava sve politicare bacili u bujice. Mene to prskanje strasno nervira, a jos vise nemoc svake vlade da to ukine.

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари