субота, 25 септембра, 2021

Цену издаје бившег министра плаћамо животима припадника Војске Србије

Приликом несреће на терену који се чисти од убојних средстава, чак и у случају крајње необучености минера, могућа је само једна жртва. У овом случају, где је двоје људи страдало, ради се о командној одговорности старешине који је руководио акцијом чишћења терена због непознавања основних правила чишћења терена што је следствена последица урушавања саме стручности у ономе што се данас назива Војска Србије. Зато понављам став изнет после недавне погибије двоје питомаца, одговорност за нову трагедију у Војсци Србије сноси више бивши министар војни него злочинци који су бацали бомбе.  

Бивши минстар војни, издајник народа и државе,  је уништио Војску Србије, распродао и истопио оружје, најбоље кадрове је демобилисао при чему се гледало само да патриотски настројени официри не остану случајно и даље у војсци. Оно што је остало у Војсци Србије није способно ни да образује нове кадрове, нити да разминира неки терен. Издају бившег министра поново су животом платили наши војници. Њихова крв је на рукама издајника који се прихватио најнечаснијег задатка да по налогу страних агентура сломи кичму Србији, разоружа је и укине обавезни војни рок који је постао традиција српског народа.

Бивши министар Одбране Војске Србије

Цену издаје бившег министра данас плаћамо животима припадника Војске Србије.  Искрено страхујем да неће бити и последњи.

 

(Никола Алексић )Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари