субота, 25 септембра, 2021

Новогодишња честитка Свим Србима Света

СВИМ СРБИМА СВЕТА, посебно СРБИМА ПРАВОСЛАВНЕ ВЕРЕ на Балкану, али  и ма где се налазили, желим да  нову 2012.годину, уједињењем у  идеји опстанка СРПСТВА у слободи и достојанству,  учине годином ИСТОРИЈСКЕ  РАДОСТИ!
У години у којој неки најављују пропаст света, само пркосни Срби могу учинити препород у својој духовности, да се “окупи и уједини српско јато са свих меридијана“, како нам поручи генерал Ратко Младић из шевенингенске тамнице! Из тог тамног вилајета, у коме се сатире све што је православно и што се опире окупацији тзв. Новог светског поретка!

Свим Србима света желим да им у новој години буде завет да се добрим за добро боре, да поштују своје традиционално васпитање,  да у свом потомству негују непокорну љубав за своје корене и да нам буде најважније на свету: да Србин Србина воли и тако да Срби буду СРБИ! Добро здравље и ведар дух нека вас одржава у свим искушењима која нам предстоје!
Заједно у љубави и поштовању – најјачи смо!
Од свег срца, Љиљана Булатовић Медић, Београд

 

Из биографије Љиљане Булатовић – Медић

Лауреат је награде Савеза писаца Русије ИМПЕРСКА КУЛТУРА у категорији ЗА СЛОВЕНСКО БРАТСТВО, 2009. године – за храброст, верност и постојаност у служењу јединству православних народа.
Лауреат је ДИПЛОМЕ ЗЛАТНИ ВИТЕЗ, на Првом Словенском форуму уметности Првог Славенског књижевног форума 2010. године, за допринос развитку књижевности и јединству словенских народа – за књигу РАПОРТ КОМАНДАНТУ.
Члан је Савеза писаца Русије.
Члан је Удружења књижевника Србије, почасни члан Удружења писаца “Десанка Максимовић“ у Торонту, члан Удружења књижевника “Поета“ и Удружења новинара Србије.
Један је од оснивача и члан Међународног одбора за истину о др Радовану Караџићу.
Председник је Скупштине Хуманитарне организације “Браниоци отаџбине“, почасни је члан Борачке организације Сребреница.
Редовно је учествовала на научним скуповима Српске радикалне странке “Војислав Шешељ“ у Београду и Новом Саду против постојања и деловања хашког трибунала и на посебној трибини “Истина о Сребреници“ у Београду.
Љиљана Булатовић је имала излагање и на међународном научном скупу у Москви “Деловање хашког трибунала – садржај, резултати, ефективност“, у организацији Центра за изучавање савремене балканске кризе у Институту за словенске науке Руске академије наука и НВО “Историјски пројекат Сребреница“, 22 и 23. априла 2009. године.
Осим бројних ауторских и значајних фељтона, аутор је седамнаест књига, углавном књижевне публицистике: “Била једном чета девојачка“(1985.), “Призренски процес“ (1987.), “Смрт је њихов занат – документи усташког тероризма“(1993.), “Исповести“ (1995.), “Генерал Младић“ (од 1996. – шест издања), “Косово, не дам те забораву“ (1999.), “Записи из пожара“ (поезија, 2000.), “Радован“ (од 2002. – три издања), “Завет мајке Радована Караџића“ (2003. два издања), “Ламент над Косовом“ (2004.), “Зар је злочин бранити отаџбину“ (2005.), “Истинита Сребреница“ (2005. – два издања), “Ореол или омча за Ратка Младића“ (2006.), “Српске мученице Сребренице“ (2007.) “Крици и опомена – страдање Срба у Насеровим логорима“ (2008.), “Рапорт команданту – посвећена генералу Младићу“ (2009. и 2010.) и на енглеском језику скраћено издање “О генералу Младићу и рату у Босни и Херцеговини“.
Уредник је (заједно са др Алексом Ђилас) посебно значајне књиге “Српско питање“ (1991.), која је окупила на ту тему елитне српске интелектуалце.
Књига “Генерал Младић“ објављена је на руском језику у Москви 1998. године.Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари