четвртак, 16 септембра, 2021

СРС: Протест поводом доласка Хилари Клинтон и Кетрин Ештон у Београд

Позив на протест поводом доласка Хилари Клинтон и Кетрин Ештон у Београд
Српска радикална странка у уторак, 30. октобра, испред Председништва Србије у 12 сати организује протестно окупљање поводом доласка Хилари Клинтон и Кетрин Ештон у Београд.
Хилари није само жена ратног злочинца Била Клинтона већ и његов саучесник у злочинима против српског народа. Наводни преговори с Приштином у које Србију терају Клинтонова и Ештонова само су наставак агресије НАТО пакта из 1999. године и средство за заокруживање независности Косова.
.
Какав је однос Хилари Клинтон према Србији и њеној „неутралности“ најбоље говори њена изјава приликом претходне посете Приштини када је поручила „O статусу, суверенитету и територијалном интегритету Косова се не може расправљати.“ – а као што видимо то је сада и званичан став Европске уније.
.
Пријатељским сусретом премијера Дачића с терористом Тачијем и указивањем гостопримиства Хилари Клинтон и Кетрин Ештон на највишем нивоу, садашња власт наставља издајничку политику свих претходних режима од 2000. године.
Србија мора прекинути преговоре под окриљем САД и ЕУ јер је очигледно да је у тим преговорима осуђена на неуспех! Председник и премијер Србије, Томислав Николић и Ивица Дачић кроз споразуме са Приштином одричу се територијалног интегритета Србије и суверенитета над КиМ, те Српска радикална странка сматра да је крајње непримерено, па чак и срамно, што су присуствовали обележавању годишњице Кумановске битке на Зебрњаку и држали говоре над костима српских јунака који су слободу КиМ платили својом крвљу.
.
Позивамо све слободномислеће грађане Београда, све српске патриоте који не пристају на политику сталних понижења и одрицања од националних интереса, да нам се придруже и на миран начин искажу свој протест против доласка двојца Хилари Клинтон – Кетрин Ештон, и дигну глас против политике успостављања добросуседских односа с тзв. Републиком Косово од стране садашњег режима у Београду.
.


Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари