петак, 24 септембра, 2021

ГЛАСАЈТЕ ЗА ЕУ, па ће наша, ваша деца и унуци и ВИ бити чиповани као говеда

Чип је завршни чин  одузимања слободе човеку и то је оно најужасније од свега. Рођени смо од Бога слободни и онај ко нам ту слободу пожели узети, знајте да није од Њега.

 

cipovanje...

 

Чиповање новорођених беба у земљама ЕУ почиње од маја 2014. године, дакле за пар месеци.

Како се наводи, чипове у тела новорођенчади уграђиваће због све већег броја нестале деце па би им чип требао помоћи у њиховом проналажењу?!

Према италијанској интернет страници Korriere di Roma.it , али и према неким немачким и француским изворима, ове ће се године Европа, али и остатак света, суочити са испуњењем најстрашнијег Библијског пророчанства.

Реч је о жигу звери прореченом у књизи „Откривења“, а којег ће људи бити присиљени да ставе на своје тело. Иако се о чиповању људи и пре писало и нагађало, те је опште познато да се у Америци, већ годинама, чипови тестирају на одређеним групама људи (психијатријски болесници, затвореници…), као и да постоје људи који добровољно пристају на чип у своме телу, његово масовно имплементирање, иако најављено и одобрено још пре пар година, увек је спречено или се пак спроводило у тајности путем вакцине.

Поментута интернет страница најављује чиповање новорођенчади, овај пут на просторима Европе, и то уз вакцину коју новорођено дете прими први дан након рођења у болници. Ради се о чипу флуидног састава величине кишне капљице посебног хемијског састава, који се не раствара нити штети осталом ткиву. 

Можда је законски обавезно вакцинисање новорођенчади управо разлог, да се без буке и знања народа  уведе чиповање. Међутим застрашујуће је то што ова интернет страница тј. коментар има потпуно афирмативан став према чиповању, те га аутор представља као „доброг полицијског помагача“.

Чипови у тела новорођенчади уграђиваће се због, како наводе, све већег броја нестале деце, па би чип требао помоћи у њиховом проналажењу, али и због лакшег преноса података о развоју деце.

Микрочип који ће се уграђивати под кожу сваке рођене бебе је као мала банка података у којој ће бити записани сви подаци о детету и родитељима, али и постављен код који ће се морати обнављати  сваке две године у болници.

Овај микрочип директно је доступан преко сателита тако да, онај ко га носи никако неће моћи да побегне у сопствену приватност, никада. Уграђиваће се у јавним болницама свим бебама у ЕУ и то потпуно обавезно и бесплатно у подручје лакта леве руке, испод коже.

Али, према овој интернет страници, али и другим алтернативним медијима, микрочиповање је одавно почело. Чиповати ће се моћи због властите безбедности на подручју Европе одрасли и деца која то желе,  али од маја ове године свака беба биће изложена овом монструозном етикетирању људског бића.

Шта друго рећи, него да је почело!
Чиповање људи знак је да су Библијска последња времена покренута те да се против тих зачетака помора треба се борити свим силама.

Наиме, колико год нам то сад страшно звучало, чињеница је да је управо чиповање људи врхунац зла којег све сви прибојавају, а који се једноставно кад тад требао појавити.

Апсолутна моћ, потпуна контрола и борба за потпуну власт над људима и управљање масама,  већ су неко време врло видљиви и у нашем друштву, а чиповање будућих генерација потпуно је остварење тог злог плана усмереног против човека нашим приступањем ЕУ.

Наравно чип је представљен као мера превентиве и осигурања безбедности, јер би он требао да спречи отмицу деце, и бег затвореника, али и кретање појединаца и одређених група. Једнако као и сви закони који су изгласани у последњих пар година у целом свету, а који су представљени као закони за заштиту човека од других људи лоших намера, трговаца белим робљем, трговаца људским органима и теориста је потпуна лаж.

Они (елите) су ти због којих деца масовно нестају, који „дилују“ органима, који се баве педофилијом и ритуалним злостављањем деце и који сада намећу ове законе с циљем покоравања и контроле целог човечанства.

Cipovanje-ljudi...

Једном када допустите да вам усаде чип у ваше тело и ваше дете, знајте, то тело више није самостално  и ваше, јер не можете бити сигурни да савременим технологијама и биороботиком неко не управља вашим покретима, мислима и делима. Чип је завршни чин  одузимања слободе човеку и то је оно најужасније од свега.
Рођени смо од Бога слободни и онај ко нам ту слободу пожели узети, знајте да није од Њега.

И ако не марите за људске и Божије законе, гласајте за ЕУ и пођите први са породицом на чиповање, на пут којим се одвајате од Христа.

 

( Академедиа Србија )

 

 Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

2 коментара

  1. Comments  Ranko   |  недеља, 02 фебруара 2014 23:35

    Savremena rešenja za savremeno doba!
    Čipovi su OK, kao što bi i fiskalne kase u crkvama bile OK.
    Ovim rešenjima se protive samo oni koji imaju nameru da rade nečasne stvari!

  2. Comments  Зека   |  недеља, 16 фебруара 2014 09:02

    Ти, пријатељу, мора да си већ чипован?

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари