понедељак, 27 септембра, 2021

Отворено Писмо Руководствима и Члановима: ДСС, СРС, Двери,… и Свим Осталим Патриотским Политичким Организацијама, Групама и Појединцима Народа Србије

Шта то конкретно радите на спречавању сигурне и бруталне пропасти Србије?  Речи нису дела.  Ваш глас критике овог криминалног и нелигитимног режима апсолутно нема ефекта.  А ваш јалови активизам сaкупљања петиција и организовања протестних шетњи очигледно није довољан ни варницу изврцати на замајаном точку пропасти. 

 

 

 

 

Поштоване Сестре и Браћо,

Даме и Господо:

Србија је сада постала септичка јама над којом чак и најбеднији ЕУ/западни бирократчићи врше нужду – па када је до неког „скорог датума“ буду напунили, само ће је без икаквог опела и помена булдожером затрпати.  У овом судбоносном тренутку, крајње је време да се и као појединци и као патриотске политичке организације најискреније упитате: Шта то конкретно радите на спречавању сигурне и бруталне пропасти Србије?  Речи нису дела.  Ваш глас критике овог криминалног и нелигитимног режима апсолутно нема ефекта.  А ваш јалови активизам сaкупљања петиција и организовања протестних шетњи очигледно није довољан ни варницу изврцати на замајаном точку пропасти. 

И онако дефектан, уставно-државни (политички-економски-друштвени) ситем Србије претрпео је толика разарања, цепања и деформације да се апсолутно више никада не може нормално вратити у неки равнотежни положај.  Тиранија продатог/издајничког режима је завладала и извршном и законодавном и судском влашћу, као и свим органима државне репресије народа – тако да систем „правне државе“ у Србији више не постоји ни као мисаона именица.

Сулудо и погубно је сада заснивати стратегију опстанка државе и народа Србије на неким будућим режимским (већ унапред намонтираним и изпрограмираним) партијским изборима.  Јер ти избори (као и сви досадашњи) народу Србије дају само две опције: Да ли хоће да му продата режимска власт главу испод површине гура њеном левом или десном цокулом.  Још је погубнија ваша изборна тактика којом од обезнањеног народа Србије тражите да себе из овог ужаса сада извлачи цимањем за своје покидане пертле (ваше утучене партије). Сви унапред знамо да то цимање никакав помак неће дати, без обзира да ли су те пертле упарене, утростручене,…  У овом режимском тоталитаризму и потпуно разореном уставном систему, народ Србије више нема ни једну једину институцију на коју се може ослонити. И зато, свако ваше даље инсистирање да је спас у корумпираном избору међу продатим и од народа тотално отуђеним политичким партијама — јесте гола обмана и злонамерно замајавање народа Србије.

Народ Србије је једина елита и сила која себе и своју државу може сачувати.  Једини ослонац који народ Србије сада има јесте у самог себе и дно-дна под својим ногама.  И једини спас је да се сада народ Србије сабере, напрегне и свом својом силом одскочи са тог дна како би себе из ове огавнe гробне јаме извукао. А за то, треба сада народу Србије дати јасну визију циља, елементарну друштвено-политичку организацију, добро осмишљен и разрађен метод деловања, и што је најважније – вратити му веру у Богом-дату искру чојства, јунаштва и достојанства која још тиња у њему.

Помахнитали режимски тирани су  бахато распустили институције државе Србије и укинули уставом-гарантовану локалну самоуправу у четири општине на северу КиМ. Личним деспотским декретом они  су „отпустили“ од народа изабране вође и уместо њих поставали своје намеснике „овнове предводнике“.  Данас су они успоставили своју тоталитарну тиранију у ове четири општине, а већ сутра сигурно ће то учинити и у другим општинама Србије на које се намераче. Све је већ унапред изгубљено ако  сада само протестима, петицијама и шетњама реагујемо на злодела бахатих тирана.  Крајње је време је за много озбиљније, конкретније и делотворније акције.

Свака даља акција за спас народа и државе Србије мора почивати на неприкосновеној истини да непосредна изричита воља народа има апсолутну суверену власт (надређену и извршној и законодавној и судској власти) и примат одлуке над сваком одлуком режимских тирана. Уместо потписивања петиција, народ Србије сада мора потписима своје апсолутне (2/3-ске) већине донети и спровести конкретне извршне одлуке против одлука режимских тирана. Тим својим извршним одлукама народ Србије мора преузити иницијативу да блокира и предупреди сваку даљу режимску тиранију и издају, а да издајнике и тиране потпуно стави у дефанзивни положај. Па ако те извршне одлуке сувереног народа Србије нису по вољи режимским издајницима и тиранима, нека се онда они лично жале Уставном Суду Републике Србије.

Деспотско укидање локалне самоуправе у ове четири општине даје народу Србије идеалну прилику да у оквиру Устава Србије суверено успостави своју сопствену локалну самоуправу.  Почевши са ове четири општине на северу КиМ, народ Србије сада мора својим локалним референдумима (јавним потписима) непосредном и изричитом одлуком своје апсолутне (2/3-ске) већине потпуно преузети извршну, законодавну и судску власт своје локалне самоуправе (Локалне Општине).  Конкретан предлог образца шта и како то треба спровести дат је у моделу непосредног народног оснивања и статута Локалне Општине (ЛО) Зубин Поток. (1)

Предложена визија и образци акција: „Проглас Оснивања ЛО Зубин Поток“, „Статут ЛО Зубин Поток“, и „Принципи Сазивања и Рада Народног Уставотворног Сабора (НУС) Србије“ — сигурно се отвореном конструктивном критиком и заједничком памећу и напором могу усавршити и спровести. Ако ви имате боље конкретно решење за хитно и потпуно заустављање режимског отписивања територије и народа КиМ, сада је крајњи моменат да га дате и спроведете.  Нажалост, осим већ чутих протеста и већ виђених радњи, ви конкретно не нудите ништа што би сада ефектно зауставило злодела ових режимских тирана.  На пример, зашто ваш скуп толиких мудрих правних глава није бар повео грађанску парницу народа против лично сваког режимског челника? (2)

Зашто наш народ ове конкретне предложене акције сада не спроводи већ слепо чека на свршени чин своје пропасти? А поготову у ове четири општине на северу КиМ, где се народ сада међусобно качи и замајава.  Уместо безнађа и свађе, народ ове четири општине себе мора хитно (у питању су дани a не недеље) окупити, организовати, и сопственим референдумом директно успоствити и изабрати своју Уставом (и УН Резолуцијом 1244) гарантовану локалну самоуправу. Очигледно да народ сада нема ко да окупи, организује и поведе у такву благородну акцију.   Намештени локални партијски „овнови предводници“ (укључујући и ваше чланове) су од челника у партијским централама режима врло добро научили да калкулација личне добробити не дозвољава поставку било каквог циља и акције за добробит народа.  Они сигурно неће ништа предузимати док им режим личну егзистенцију обезбеђује или обећава, у овој или у оној држави.

Дошао је судбоносни тренутак да се упитате шта је уопште сврха постојања ваших политичких партија/организација — ако сву своју организациону инфраструктуру и логистику ви сада не употребите за организовање и покретање народа на северу КиМ и широм Србије да суверено и непосредно преузме извршну законодавну и судску власт у својим локалним општинама.

Serbia Mladic

 

Ако не САДА, КАДА? Циљ је да народ Србије не само најзад заустави очигледну пропаст у коју га режимски тирани свом силом гурају;  не само да широм Србије кривично гони, на лицу места хапси, и за пример свима подреди правди и закону све режимске издајнике и криминалце; већ и да народ Србије себи врати достојанство и неприкосновену моћ свог сопственог државотворства — да поколењима остави државу бољу и већу од оне коју је наследио.

 

( Зоран Караклајић )

 

 Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари