недеља, 01 августа, 2021

Предложите мултимедијалне фајлове

Пружамо вам могућност да у рубрици „Мултимедија“, свим посетиоцима овог портала презентујете  видео клипове, слике, аудио записе, књиге и остале текстуалне датотеке.    Сви достављени материјали не морају бити ваше лично ауторско дело, већ нам можете доставити и материјале које сте пронашли на интернету (на пример: YouTube видео записи).

Упутство:

Ако се материјал који желите да нам доставите налази на вашем рачунару, онда тај фајл морате прво пребацити на неки од бесплатних интернет сервиса који пружају услуге складиштења фајлова и након тога пошаљите нам линк до тог фајла преко контакт форме.

Предлажемо коришћење сервиса http://www.filesavr.com. Посетите овај сервис, кликните на дугме „Browse“, изаберите датотеку која се налази на вашем рачунару, сачекајте да се достављање (Upload) заврши и након тога, прекопирајте линк који се налази у пољу „URL“.

Прекопирани линк нам пошаљите преко контакт форме, назначите да је за рубрику „Мултимедија“ и обавезно наведите, да ли је материјал који нам шаљете ваше ауторско дело или није.

Ако шаљете више фајлова одједном, предлажемо да те фајлове „зипујете“ и онда да их доставите на FileSavr.

Уколико сте пронашли неки занимљив материјал на интернету, а желите да се нађе у овој рубрици, пошаљите нам линк до тог материјала преко контакт форме.

Уредништво портала Сви Срби Света

 

Скорашњи коментари