понедељак, 27 септембра, 2021

Српски Сабор

Добро дошли на страницу Сабора организације Сви Срби Света у оснивању. Ако сте истински заинтересовани да се укључите и на било који начин помогнете рад будуће организације Сви Срби Света, и ако искрено желите приступ овој страници, молимо Вас да се региструјете под својим пуним именом и презименом, адресом и вашим контакт подацима (телефон, е-маил), тако што ћете послати захтев било ком члану Уредништва на „Дискусијама“ (приватном поруком). Иако Ваше регистровање за приступ овој страници формално-правно неће значити и приступницу организацији Сви Срби Света, ми ћемо у нашој интерној употреби то већ сматрати Вашом приступницом. Али, накнадно ће се у формално-правне сврхе од Вас тражити и званична приступница.

На овој страници ће се радити озбиљно и упорно, уз поштовање свих правила једне друштвене организације која жели да допринесе напретку свог народа. Зато међу нама не сме бити ничега скривеног и зато ћемо радити под нашим стварним именима. То ће бити разлог за нашу озбиљност, али ћемо и заједнички радити на нашој властитој безбедности и заштити наших података. Ми овим не желимо компликовати приступ овој страници, желимо само да на овај начин осигурамо претпоставке за успех нашег рада. Зато Вас желимо охрабрити да се региструјете, чиме сте заправо добродошли у наше редове.

Оно што на овој страници сазнате и видите, очекујемо да савесно користите и не злоупотребите, како бисмо остварили и висок степен неопходне заштите података. Било би фер да поверене податке чувате чак и онда ако одлучите да нас једном напустите. То је поштен однос према осталим активистима, али гарантује и коректан однос према Вама, ако једног дана неко други напусти.
Наравно, свесни смо да ће нашу организацију највише чувати на окупу пре свега озбиљност нашег рада, а тек онда веровање у туђе поштење, па се зато трудимо да овде будемо максимално озбиљни, а надамо се да ћете и Ви својим присуством томе још више допринети.

Када Ваша регистрација буде потврђена од стране уредништва, добићете приступне податке. Уредништво задржава право да одређени захтев за регистрацијом одбије без навођења разлога.

За већ регистроване чланове:  за приступ Сабору (ауторизација), користите дугме испод текста.

 

Уколико имате проблема са налогом, обратите се техничкој подршци преко контакт стране.

Скорашњи коментари