субота, 25 септембра, 2021

Бриселска кобра опет прети…

Цела бриселска игра са Вучићем толико смрди, да заудара на трулеж. Хоће ли се након овога ипак некомe у влади Србије коначно отворити очи или је издаја Србије запечаћена ствар, па ће бар народ коначно  препознати праве издајнике државе.

 

 

 

 

eu USLOVI....1

 

Бриселска кобра је опет спремна за смртоносни ујед, нов захтев западне политике ставља Србију коначно и хвала Богу, пред последњи избор!

Пре најављене посете Вучића Москви, узбуркани и видно узнемирени европски политички кругови,  али ништа мање ни они са друге стране Атлантика, умиривали су нас да за Србију НЕМА више никаквих додатних захтева ради отварања поглавља која су стигла на ред! Чак се и немачки амбасадор лично истурио кроз прозор уверавајући нас да је сад доста, – Србија је све захтеве испунила.

И гле чуда! Ни оком нисмо трепнули, УНЕСКО прихвата на предлог те исте Европе, Косовску квази државу у чланство. Сва наша настојања да Србија избегне овакво понижење, пада у воду! Само пар дана касније, Европа потписукје уговор са Тачијевом бандом о придруживању, а док посета Вучића Москви још није ни завршена, стиже последњи ударац, ја смело тврдим, хвала драгом Богу, на време да би београдски мангупи коначно схватили ширину бриселске игре, – Русији санкције или нема ништа од Европе!

Другим речима, Србијо, изврши јавни харакири јер без тих прихода које имамо са Русијом на основу постигнуте квоте извоза, можемо мирне душе државно капитулирати!

 

 

НОВИ УСЛОВИ ЕУ ЗА СРБИЈУ: Санкције Русији до Нове године или ништа од поглавља?!

Србија је добила до сада најозбиљнији ултиматум Европске уније! Брисел је властима у Београду дао рок да најкасније до 31. децембра 2015. године уведе санкције Русији и потпуно усклади своју спољну политику са политиком ЕУ.

Из Брисела поручују да ће, ако Београд не уведе санкције Москви, прекинути преговоре о придруживању и укинути сваку финансијску помоћ нашој држави.
Како одлично обавештени извори тврде, европски званичници су поручили Србији да овог пута неће гледати кроз прсте када је реч о односима с Русијом.

– Став Брисела је да Србија мора усагласити спољну политику са ЕУ. То значи да ће, ако не уведе блокаду Путиновог режима, Европа блокирати отварање поглавља и даље преговоре. Београду је јасно стављено до знања и да у том случају неће бити пара из претприступних фондова – тврде извори.
Подсетимо, недавно је британски амбасадор у Србији Денис Киф рекао да је Европа свесна посебних односа Србије и Русије, али да наша држава мора своју спољну политику да усклади са политиком ЕУ…….

 

 

Дозвољавам себи слободу да ову последњу вест назовем најпрљавијим нападом западне демон-кратије, која препуна цинизма, лажи и злих намера за српски народ и Србију, не преза ни од највећих понижења.

fejsbukreporter 3

 

 

 

Цела бриселска игра са Вучићем толико смрди, да заудара на трулеж. Хоће ли се након овога ипак неком још у влади Србије коначно отворити очи или је издаја Србије запечаћена ствар, па ће бар народ коначно  препознати праве издајнике државе…

 

 

Jovan M. Pidikanac(Јован М. Пидиканац)

 

 


Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари