четвртак, 16 септембра, 2021

Добровољно браним Челзи Хендлер

Добро сте прочитали одлучио сам да браним Челзи Хендлер. Ја који по мишљењу „напредних“ спадам у тврде националисте браним ову бившу порно глумицу која се дрзнула да се шали на наш рачун. Не, не немојте да мислите да ја оправдавам њен покушај да буде духовита вријеђајући Србију. Не! Браним је због тога што не могу да поднесем чињеницу да је мој народ тако глуп. Љутите се што тврдим да смо глупи? Немојте, могао бих да употријебим горе изразе, нпр., да употријебим израз који користе они који нам путем медија врло успијешно испирају мозгове па да кажем да су већина Срба постали обичне машине за производњу фекалија, нарочито они које је насјекирала Челзи Хендлер.

Зашто тако говорим?  Ниједан паметан Србин никад није чуо за ту жену која одједном постаде непријатељ број један нашег народа. Ниједан паметан Србин, иако је чуо за њу, никад није ни слушао ништа од пијане јаднице Вајнхаус, а још мање је пожелио да оде на њен концерт. У земљи у којој гладује милион људи гостује пијана јадница Вајнхауз и десетине хиљада људи жури да баци свој новац за улазницу, па има ли ту здравог разума? Ако се макар против воље сложите са мном, да је Челзи Хендлер за Србе до јуче била нико и ништа и да пијану Вајнахус није требало ни доводити у Београд, сложите ће се са мном да имамо огроман проблем.

Проблем који се огледа у томе да годинама нијемо трпимо да нас западни медији називају, чудовиштима, канибалима, примитвицима, фашистима итд., а ми ћутимо или барем не реагује ни хиљадити дио од ове силе људи која је устала против Челзи.

Прије пар дана сам упутио јавни позив Србима да бојкотују Ринигиерова издања у Србији због тога што њихов лист Блик већ двадесет година у континуитету шири лажи о Србима. Одазвало се сто и пет људи, док четредесет хиљада људи учествује у хајци на Челзи Хендлер. Штефан Шварц је деведесетих година на њемачкој телевизији тврдио да српски љекари усађују псеће ембрионе у материце муслиманкама. Било нас је петоро који смо се побунили. Оне несрећне 1999 – године је Министар одбране СР Њемачке изјавио за њемачку државну телевизију следећу реченицу: „Срби на Косову се сладе на роштиљу печеним фетусима извађеним из албанских жена.“ Био сам једини који се побунио против тога или барем нисам знао за друге да су се бунили? Прошле године је једна њемачка телевизија донијела вијест да су Срби исламски терористи, пар штампаних медија је то преузело, било нас је двоје који смо се побунили.

Разумијете ли ме? Не, још увијек ме не разумијете јер су медији учинили оно што им је задатак и испрали су вам темељно мозгове. Да није тако, да је другачије обратили бисмо пажњу на то да одређене организације у Србији (НВО) у јавност излазе са далеко горим изјавама него што је то учинила Челзи. На крају Челзи је покушала да се шали, док се Наташа Кандић, Соња Бисерко и слични уопште не шале кад говоре о нашем народу оно што ни непријатељима не пада на памет да кажу. Љутите се још увијек?  Само наставите да се љутите и да се узрујавате због неважних ситница као што је неукусан хумор Челзи Хендлер и пијана Ејми Вајнахуз. Ми изумиремо, нестајемо и ускоро нас неће бити, а ви само наставите да се замајавате са Челзи Хендлер и Ејми Вајнхауз. Они који вам путем медија испирају мозак ће  и даље да вас називају глупанима или чак бескорисним произвођачима фекалија који и заслужују да их вријеђају бјелосвјетске протуве.  Госпођи Хендлер бих могао да поручим да се уопште не брине због ове хајке јер народ који је ћутке поднио да га двадесет година темељно сатанизују у западним па и сопственим медијима, заборавиће брзо на њен безобразлук.

Миодраг ЛукићПридружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

1 коментар

  1. Comments  Bojan   |  среда, 29 јуна 2011 08:29

    Tvoj tekst uopste nije „kontraverzan“ iz jednog, jedinog i veoma prostog razloga. Potpuno si u pravu. Da guzata Celzi nije pomenula suntavog nam ministra takozvane odbrane niko od medija u Srbiji ne bi ni rec rekao, ali ako neko kaze nesto za cuveni srpski politicki trio „La Kampanela“ ili ti Bota Blentavi, Dragance Suntavi i Dlacica (mali im od palube, ovaj mislim SPS-a), to je onda vec sasvim druga prica i na to mora da se reaguje.

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари