петак, 24 септембра, 2021

Издаја је постала високо моралан чин

Напокон се десило оно што је било неминовно! Издајник Србије је пружио руку српском крвнику. Јуче смо сви присуствовали

 

Борис Тадић пружа руку Хашиму Тачију у Дубровнику

том чину од кога ми се преврнуо стомак, а и срце ми је задрхтало од беса и немоћи. Истог тренутка сам се сетио свих оних мученика којима су вађени органи и који су дали своје животе јер је крвник Тачи зарађивао на њиховим органима, који су убијени јер су били здрави и нормални Срби. Није ми јасно како неко може да се рукује са таквим злочинцем? Разумем када се рукује и љуби са Хилари, исти су злочинци, међу њима нема разлике. Не разумем да неко, ко зна шта је све Тачи урадио Србима, може да се рукује са њим и да после коментарише да то и није неки чин. Имам утисак да када би ме неко приморао да прихватим његову руку, да бих у руци држао српски бубрег а не људску шаку.

 

Борис Тадић и Хашим Тачи се рукују у Дубровнику

Све ово ништа није значило Борису Тадићу, он је прихватио руку злочинца.  Сада је цела Србија видела ко је био њен Председник. Човек без трунке морала, патриотизма, поноса.То није више човек, то је обична крпа о коју је и Тачи на крају крајева обрисао своју крваву руку. Све што су му стране газде наредиле испунио је без поговора, зато је на Космету овако како је, све је уговорио на штету нашег мученичког народа, предао га је злочиначком НАТО-у на милост и немилост.

А шта је добио за узврат?
Да ли је добио новац, то никада нећемо сазнати? Знамо да је добио којекакве статуете и тутуле најЕвропљанина, што је њему изгледа изузетно важно.

Да ли мисли да ће на тај начин ући у европску историју?
Изгледа да му је и то било мало па му је овај задњи чин то сигурно омогућио. Код Срба му је овај чин сигурно донео титулу ИЗДАЈНИКА коју ће он, сигуран сам , са поносом носити јер се види да он више нема критеријум и да нешто није у реду са њим. Сада ћемо видети како ће се ДС одредити према издајничком чину свога Председника. Ако ово прође без икаквих потреса у тој партији онда је Србија у великом проблему.
То би значило да је ИЗДАЈА легализована и да у Србији нико више није у обавези да се придржава политике која је прокламована на државном нивоу.
У Србији се десило да је забрањен „Образ“ као изразито патриотска и национална странка, а њеном лидеру се прети затвором. Да ли је сада могуће да се у Србији забрани и рад издајничким странакама и да лидери таквих странака заврше у затвору због велеиздаје земље и Народа? Како тренутно стоје ствари не верујем да ће се то десити. Пре ће легализовати ИЗДАЈУ као високоморалан чин.

Востани Сербије, доста је спавања !!

 

(Зека Поповић)Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

1 коментар

  1. Comments  СРБИН ИЗ СРБИЈЕ   |  уторак, 17 јула 2012 23:47

    Не треба много бити толико заједљив. Многи не знају ко му је мајка, а ко деда по мајци. Код њега има много сусрета и често честита неком суседу некакве облетнице. У језику Срба ти изрази су непознати, али и не постоје. Па се питам одакле нам дође овај…

    А што се тиче руковања, ред је ваљда да поздрави и своје истомишљенике…

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари