петак, 24 септембра, 2021

Када су Срби били фашисти

Дакле, `српски` министри преговарају, док српски официри и војници ћуте! Да ли њих њихова судбина уопште занима? Како то да било ко може да одлучује у име српског војника, да може да га стави под команду било које војне организације, а поготову под команду НАТО пакта, који нас је бомбардовао преко 70 дана, бацао касетне и уранијумске бомбе, убијао…?

 

 

srbija_nato...

 

 

Докле више?! Докле ћемо са стрепњом отварати дневну штампу или интернет страхујући од лоших вести?

Пре неки дан паде хеликоптер српске војске, у којем је погинуло седам људи и једна тек рођена беба. Траже се одговорни, а да ли ће их наћи, тешко је рећи, мада је Премијер понудио своју одговорност, не би ли заштитио своје љубљене министре који, изгледа, имају умешане прсте у ову несрећу.

На улицама Београда се десила отмица детета која је врло брзо разрешена, захваљујући способним полицајцима и Министру полиције, који се ту “случајно“ нашао и који је у великој мери припомогао да отмичари буду ухапшени. Углавном, дете је враћено родитељима живо и здраво, што је најважније у целом овом случају.

Тражи се ко ће да управља смедеревском железаром. Како рече Премијер, и то је решено. Управљач је пронађен, чека се да покаже шта зна о управљању, па да Смедеревцима крене берићетно и срећно!

Тони Блер, човек који је уживао када је Србија бомбардована, и његова екипа обучавају српске министре како да министрују. Што не рекоше да ова земља има новог Премијера. Очигледно да је Гувернер Србије сменио Александра Вучића, који је евидентно неспособан да своје министре дотера у ред, да појма нема шта треба урадити да би народу било боље, да би се економија покренула, ако уопште још постоји.

Стигао је нови кредит од ММФ, као и услови које је Влада потписала не би ли нас још више задужила и ставила у још веће дужничко ропство. То је представљено као велики успех Владе и Премијера, а то што се сваки дан задужујемо 190 € у секунди нема везе, они и тако неће бити овде када нам кредитори буду гулили кожу са леђа.

И тако, док се овакве вести појављују и заокупљaју нашу пажњу, испод жита, на крајње кваран начин, ова власт ради на увођењу Србије у чланство НАТО пакта. Ивица Дачић и Министар војни су данас у седишту НАТО и преговарају.

О чему преговарају?

Зна ли неко сем тих, просветљених, о чему они преговарају са онима који су нас бомбардовали преко 70 дана, бацали касетне и уранијумске бомбе, убијали нам народ, а убијају нам и данас, јер петнаест тона уранијума тек сада даје своје трагичне резултате. Продужени геноцид над нашим народом траје, хиљаде људи умирe годишње, како од канцера, тако и од неких нових болести од којих Срби никада нису боловали.

Дакле, “српски“ министри преговарају, док српски официри и војници ћуте! Да ли њих њихова судбина уопште занима? Како то да било ко може да одлучује у име српског војника, да може да га стави под команду било које војне организације, а поготову под команду НАТО пакта?
Познато је да су српски официри и војници учествовали на неким вежбама НАТО пакта. Ваљда су то схватали као своју дужност? Да ли то значи да они сматрају да Отаџбина то очекује од њих, да вежбају са непријатељима Србије? Како српски официр може да размишља на такав начин?

Зар је заборавиo историју и своје славне претке? Ко је гинуо на Церу, Колубари, Кајмакчалану? Чији су то преци и против кога су се они борили, гинули, давали своје животе не жалећи ни тернутка? Они су пронели име Србије широм света, име своје Отаџбине која им је била важнија од живота, која им је била све. Колико их је остало по ратиштима, у гудурама Албаније, а да им се гроба не зна? Њима то није било важно, њима је била важна слободна Србија и за такву Србију и своје потомство су несебично давали своје животе и лили своју крв.

А данас?

Данас је КиМ, српска колевка, окупирана од истог тог НАТО пакта, који чува новостворену шиптарску “државу“, легло трговине дрогом, место где убијају Србе, руше српске цркве и манастире некажњено, место где се не поштују основна људска права преосталих Срба. Да ли ће српски војник, као члан НАТО пакта, стати насупрот Србину са Космета, штитећи шиптарску “државу“?

Да ли ће, не дао Бог, сутра српски војник окренути пушку на своју браћу по генима и вери, Русе, у садејству са Усташама, Бугарима, Мађарима и осталим фашистима још од времена III Рајха? Србија није била члан III Рајха, али ће изгледа, ако већ није, бити члан IV Рајха. Да ли је српски војник и официр свестан да је фашизам поново подигао главу? Да фашистичке хорде поново јашу Европом, а да је тај НАТО пакт главни заштитник тих фашистичких хорди и њихов савезник.

 

nato fasisti...

 

НАТО фашисти би да се обрачунају са руским народом у Украјини. Можда би им то и успело да није велике Руске Федерације и председника Путина, који је стао у одбрану својих сународника и свога осталог слободног Света.

Да ли ће у том обрачуну учествовати и српски војник, као припадник НАТО фашистичке војске? Да ли су се зато српски младићи школовали за официрска занимања? Да постану топовско месо америчких, енглеских и швапских империјалиста?

Када је српска мајка рађала кукавице и непријатеље слободног Света?

Када су Срби били фашисти?

Никад!

 

 

(Зека Поповић)

 

 Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

1 коментар

  1. Comments  SRBIN OD SRBINA   |  четвртак, 09 априла 2015 21:21

    Срби су увек за себе фашисти, а само када трпе белосветске протуве, фукаре и хоштаплере….
    Зар је могуће, да се овако нешто сме десити у правној држави. А да за то нико не одговара, а нити сноси последице…

    Чост војника, патриоте, човека је да поднесе достојанствено сваку критику, а да за дело које нанси беду, трагедији и срамоту војсци, народу, Србима. И за које није крив, достојанствено и часно поднесе оставку… Кривац, пробисвет и фукара то никада неће учинити…

    И јасно нам је ко је тада одговоран кривац за све што се десило…

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари