четвртак, 16 септембра, 2021

Како је „ГРОМ“ постао прдеж

Видим јутрос  локалног наркодилера како ћошкари на свом старом месту и чека муштерије, обично клинце из оближње основне школе.

Да ли сам ја то погрешно информисан или сам нешто погрешно разумео те опет погледам вести, што у новинама, што на интернету чисто да потврдим да ме очи нису варале? А , тамо по новинама и интернет сајтовима лепо пише. “ “ГРОМ“ ЧИСТИ СРБИЈУ ОД НАРКОДИЛЕРА“, “ У ТОКУ ЈЕ ОПСЕЖНА, ДО САДА НЕЗАБЕЛЕЖЕНА ОПЕРАЦИЈА ХАПШЕЊА НАРКОКЛАНА“,  ОПЕРАЦИЈА “ГРОМ“ ХВАТА ДИЛЕРЕ НА СПАВАЊУ, У ГАЋАМА“

srbija-specijalna-policija...

Опет се прошетам до ћошка, да видим да ме опет очи нису превариле. Али авај, комшија дилер је на свом старом месту. Није ни сањив, ни у гаћама, добро обучен а колико видим и сасвим доброг расположења.

Па чему онда оволика кампања лажи? Неки су сигурно ухапшени јер тако мора да би се оправдала оволика фрка. Чак је заплењено и неколико килограма дроге што се приказује као велики успех Власти и надређеног нам Цезара. Човек је сам лепо најавио ову колосалну акцију, никада забележену. Додуше, вероватно, неки су схватили о чему се ради или су недодирљиви, као мој комшија наркодилер, тако да се за њих ништа није променило. Радња и даље ради, цене остају исте, популарне, на радост потрошача.

 

Ништа се није десило ни у Великом Трновцу. Полиција тамо није ни улазила, а и што би? Зна се да је то највечи дистрибутивни центар наркотика у Србији ако не и на Балкану после ‘’Бондстила’’. Зна се да се ту годишње дистрибуира од 50-70 тона наркотика. Значи сваког месеца ’’ камионче’’ пуно дроге креће на свој пут на коме га нико не омета. Све се зна и никоме ништа.

‘’Гром’’ удара около али у Велики Трновац никако. Да ли је Велики Трновац још на територији Републике Србије? Ко је ставио то шиптарско наркоманско легло под свој ‘’громобран’’? Можда би то Цезар могао да нам објасни или Дачић или подређени му Вељовић? Да ли су им газде наредиле да тамо српска полиција не залази? Да ли се то место не налази више на територији Републике Србије? Онда је нормално да полиција тамо не може да интервенише и да судови Републике Србије тамо немају никакву надлежност. Ако се Велики Трновац не налази више на територији Републике Србије можда би било лепо да обавесте српску јавност, да не буде више у заблуди, бар око граница?

 

Овако, ‘’Гром’’ хара по Србији. Јадни локални дилери бивају пробуђени или су тек легли после ноћи у којој су, вероватно, морали да раде да их барем не нахватају са већом количином робе.

Шта да кажемо, ми грађани који ово посматрамо жељни неког помака у борби против тог зла који уништава нашу децу. Све зависи од тога како ко посматра и схвата овај најновији Цезаров потез. Неки ће вероватно бити задовољни а неки ће схватити да је опет превара у питању.

Они који су схватили да је ‘’ГРОМ’’ аванзовао у ‘’ПРДЕЖ’’ су вероватно осетили да ту нешто смрди. Као и после сваког прдежа, зар не ?

 

 

(Зека Поповић)

 

 Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари