петак, 24 септембра, 2021

Откривен узрок апатије становништва Србије и разлог захтева забране прелета авиона преко Бајчетине

Шта се то дешава са становништвом Србије када је потпуно равнодушно према сопственој судбини и не изражава никакав протест или неслагања са просто несхватљивом деградацијом услова и квалитета живота?Да ли су то грађани Србије претворени у експерименталне животиње над којима се изводе експерименти уживо забрањени Резолуцијом Уједињених нација одмах после Другог светског рата…

 

 

zaprasivanje iz aviona....

 

Према поверљивим информацијама које је Еколошки покрет данас добио, данас, 20. јануара 2015. године, навршава се годину дана активног рада ХААРП система у 100% пуној снази. Последица тог рада, односно изложености становништва Србије овим зрацима смрти је енормно повећање напрасне (изненадне) смрти становништва без видљиве болести. У то се могао уверити сваки становник урбаних насеља по повећаном броју интервенција кола хитне помоћи чији звук сирена просто не излази из главе у градовима Србије.

Деловање ХААРП система коме смо изложени је да снижава природно наелектрисање човечјег организма (мозга) на коме делујемо, са 30.000 херца на 15.000 херца, што доводи до апатије и депресије људи. Многи истраживачи, социолози и политиколози, су јавно постављали питања; шта се то дешава са становништвом Србије када је потпуно равнодушан према сопственој судбини и не изражава никакав протест или неслагања са просто несхватљивом деградацијом услова и квалитета живота? На основу добијене информације сада знамо и разлог; пуна изложеност електро магнетним зрацима ХААРП система који преко постављених фазних решетки  и пријемника у виду антена базних станица утичу на психу становништва сваки дан између 8.00 и 17.00 часова. Грађани Србије су претворени у експерименталне животиње над којима се изводе експерименти уживо забрањених Резолуцијом Уједињених нација одмах после Другог светског рата.

Фазне решетке ХААРП система које примају те зраке смрти и усмеравају их на урбана насеља су постављене на највишем делу београдског гробља Лешће и на највишем врху Фрушке горе, Црвеном Чоту. Преко њих су грађани Новог Сада и Београда свакодневно између 8.00 и 17.00 часова изложени смртоносним електромагнетним зрацима ХААРП система који их убијају и психички блокирају.

Недавна информација да је председник Србије, Томислав Николић, тражио да се забране прелети авиона преко Бајчетине, где су му смештени породични објекти и породица, представља крунски доказ издаје народа и државе и изнете информације о деловању ХААРП система. Разлози изнетог захтева председника Србије немају никакве везе нити са његовом непосредном безбедношћу, нити са могућом буком, него само са хемијским траговима које ти авиони за собом остављају, од којих је председник Србије покушао, у својој глупости, да заштити своју породицу. Такав потез председника Србије заиста представља дно издаје и људскости; сопствени народ препушта геноциду, а тражи изоловано острво у Србији и заштиту од запрашивања отровима да би му породица била безбедна! У тонама и тонама отрова које нам свакодневно избацују наши авиони са нашим пилотима, по налогу највеће терористичке организације на свету, највише има металних оксида који су у синхронизацији са електромагнетним таласима упућених из централног ХААРП система са Аљаске. Председник Србије, у својој интелектуалној могућности је замислио да, ако се изолује у својој Бајчетини са својом породицом и унуцима, да ће бити заштићен! Јадан човек, сажаљења вредан!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нажалост, морамо га разуверити, нема, нити може бити заштићених од глобалног геноцида, бар не на овим просторима,  јер је српски народ одређен за брисање са лица Земље. Звао се он Николић, или Вучић, судбина му је предодређена, као и свим осталим становницима Србије, односно српском народу у целини, само он у својој издаји, глупости и себичности то не схвата.
Да ли се можемо одбранити од геноцида који се свакодневно спроводи над нама?

 

Да, можемо, али само ако желимо и ако смо спремни на жртве и напор да срушимо фазне решетке извора електромагнетних таласа на фреквенцији које нас убијају или изађемо на улице и свим расположивим средствима срушимо издајнике на власти и зауставимо геноцид.
Другог решења, нажалост, нема; или ћемо преживети геноцид активним отпором, да остане макар неко да прича шта су нам радили док је већина ћутала, или неће остати нико, чак нити запис да смо живели на овом простору. 

Како радили, тако нам Бог помогао!

 

 

(Никола Алексић)

 

 

 Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари