четвртак, 23 септембра, 2021

Ово су последњи услови, (за сада )…

Вучић је неспорно западни слуга. У то нема сумње! Он је национални издајник. А где ће упловити српски брод, са свим овим народом, српским душама, који својим ћутањем подржава ову срамотну политику, која неминовно води читаву земљу ка општем расулу, то само Бог зна…

 

 

vucic- montaza -srpski kulturni klub-

 

 

***

 

 

 

 

Зна се добро шта је Америка нудила Милошевићу, у време његове владавине.

Одрекните се Русије, признајте унитарну Босну и Херцеговину, не инсисирајте на легализацији ваше Републике Српске. Уђита у НАТО војни савез и ми ћемо све учинити да вас Запад прихвати као своје!

 

Данас, након толико година, Кери и његови пулени, поготово госпођа Рајс, поновили су понуду, коју је некад Бејкер, у име Америке, понудио Милошевићу.

Иста је мета, исто одстојање! Жеље су остале истоветне само уз примесу велике опорости, кад се ради о Вучићевој склоности америчкој доктрини!
Готово паралелно са `јеловником` намењеним Србији, са канадске стране долази јасно упозорење. У круг најразвијенијих нација по питању економске силе, Г 8, не треба звати Русију. Не, док је њен председник Владимир Путин!

Последњи састанак тих моћника одржан је недавно, у немачком граду Дрездену, –  без присуства Русије. Немачка је удовољила захтевима Вашингтона и тренутно највећу привреду на свету  искључила са овог састанка!

На другој страни, отворено кршење „примирја“ на истоку Украјине, где снаге Кијева уз издашну помоћ у саветима и савременом оружју, које стиже са Запада, поново нападају територије Новорусије, уз додатне отворене претње и на границама балтичких земаља изазива отворен страх сваком неутралном посматрачу!

У свему томе, Вучић изгледа као послушна куца са подвијеним репом и снисходљивим умиљавањем крај ногу великих западних газда –  спремна да прихвати понуђену коску!
Америка обећава сигурност, привредни развој, обећава гас, новац, подршку Запада! Вашингтон обећава све, скида звезде са неба, док српски премијер препуну чашу горког пелина, уз смешак, послушно испија!

 

vucic-u-beloj-kuci-...

 

Цена за све је речена изговореним условима. Дакле, Србија мора на колена. Мора молити, понизити се, мора прихватити отимачину своје територије, мора „лећи на руду“,  баш онако, како све запад, у циљу „нашег прогреса“ – жели да се деси.

 

Наша војска ће морати већ сутра да ратује против Русије, мора гинути са западну војну и привредну хегемонију, мора постати топовска храна баш за оне силнике, који убијају из ваздуха, који уништавају народе и земље на најсуровији начин, примењујући голу силу, бацајући касетне бомбе и уранску муницију која постаје извор уништења свега.

Вучић је неспорно западни слуга. У то нема сумње, већ на основу првих корака које је учинио на штету Србије и њеног народа. Бедна послушност пред бриселском бандом нових светских господара, јавно приватно пријатељство са србомрзцем Блером, његова сервилност и отворено улизивање арогантној западној политици, која живи од уцена, условљавања и подјармљивања слабијих и немоћнијих народа, сврстава ову српску креатуру проевропске и проамеричке политике, у националног издајника. Историја неће и не може једноставно то да заборави.

 

 

narod i on....

 

А где ће упловити српски брод, са свим овим народом, српским душама, који својим ћутањем подржава ову срамотну политику, која неминовно води читаву земљу ка општем расулу, то само Бог зна…

 

 

 

 

Jovan M. Pidikanac(Јован М. Пидиканац)

 

 Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

1 коментар

  1. Comments  SRBIN OD SRBINA   |  понедељак, 15 јуна 2015 21:12

    ИСТИНА ЈЕ ЧИЊЕНИЦА КОЈА НАМ ПОТВРЂУЈЕ ДА ФУКАРА НИКАДА НЕ МОЖЕ БИТИ ЧОВЕК… А РЕАЛАН ЧОВЕК НИКАДА НЕ ЖЕЛИ ДА БУДЕ ФУКАРА…

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари