петак, 24 септембра, 2021

Снага Србије лежи у рукама њеног народа

Онима који су уништавали  углед Србије мора бити суђено. Национални издајници не могу имати место у националној политици. Та места су за часне и поштене људе којима  понос, вредност породице и искреног очувања наше државне слободе представља основну карактерну црту. Грађани Србије, помозимо  да српска опозиција стекне потребно јединство и започне …

 

NE u EU, NE ponizavanjima...

 

 

Немачка се труди свим силама да из Београда, по сваку цену „истера“Путина!
Нејасна ситуација из кругова српске владе додатно подгрева ова настојања. Немачка се на велика врата враћа на Балкан и то је њезин стратешки интерес. Хрватска и Словенија, али и један део муслиманске-хрватске Федерације је такође склон опредељењу према Берлину.

Дубоке су то и веома традиционалне везе. Србија је у овом случају само додатно заокружење једне интересне политике која по сваку цену настоји да овај део средње, па и источне Европе узме под своје фетише!

Повратак проф. Др Шешеља је ненадана помоћ националним снагама у Србији. Ове, растурене својим лидерским биткама, настојањима да своје име прогурају у први ред, мада све без разлике испод сваког цензуса по питању изборних могућности, батргају на дну политичке лествице, практично немају никакав утицај на развој парламентарне стратегије.

Вучић је алфа и омега погрешне српске политике и сви знамо са каквим се дубоким предавањима западним интересима определио за политику против утицаја Москве.
Исто тако, сваком је познато да је Србија под западним утицајима, уценама и захтевима са којима губи сопствени национални идентитет!

Додамо ли свему томе и недавно отварање канцеларије у Београду од стране америчког Федералног истражног бироа, ( ФБИ ) добијамо комплетну слику најперфиднијег облика врхунске шпијунаже у короист западних сила, чиме Србија постаје отворен полигон сукоба интереса свих могућих обавештајних служби ове планете!

Незавидан положај неусаглашених националних интереса на политичкој сцени државе, додатно додају уље на ватру. Новац је издајницима основни фокус, пета колона српске политике наноси додатну несигурност и наредни месеци свих могућих догађаја, који ће нам уследити, донеће нове проблеме у размотавању оријентациолног клупка у српској политици!

Једина нада, бар иоле организованог отпора западној пресији је толико жељено уједињење националних снага у земљи.
Долазак Шешеља отвара нов капитал у развоју опозиционих снага и сваком је оправдана нада да би се у српском парламенту ипак могле десити одлучујуће промене.

Већ код наредних избора пред којима стоји северна Покрајина, показаће се колико су опозиционе снаге схватиле неопходну потребу за јединственим наступом. Овде више није ни битно ко ће преузети кормило. Битно је добијање гласова народа чиме би се коначно унела бар некаква пропорција расподеле снага, а самим тим, и отворио пут још бржим променама власти у Београду.

Србија стоји пред великим испитом. Овог пута ће се питати заиста народ! Отпор запада ће бити масиван, уцене отворене и претеће, политика ће претрпети велике промене, али снага народа мора у овом одлучном и судбоносном моменту јасно показати свету шта жели.

Не НАТО, не Европска Унија, не уцене и понижавања!

Због тога желим свим срцем да опозиционе снаге, на челу са великаном одбране српства и нашег имена, добију заслужену могућност да Србија окрене свој брод на једину сигурну луку, а то је лука руско – српског пријатељства.
Без помоћи Русије, Србија је осуђена на пропадање. Само са Русијом и осталим прогресивним државама попут Кине, Индије, Бразила па и неких пријатељских арапских земаља, Србија има могућност да сачува своју националну слободу, самосталност и територијални интегритет.

Косово јесте Србија и то тако мора и остати. Силом отете територије никад не могу постати самосталне државе, на свету постоји једна држава Албанија, постојање још једне није ни у ком виду могуће.

Међународно право и карта УН је гаранција за примену само једне алтернативе, а то је Резолуција 1244. Српска Влада нема право на никакав потпис или договор, који на издајничкој основи омогућава страним интересима одузимање нашег државног простора!

Србији су неопходне политичке промене, издајничка влада мора пасти. Борба за очување наше слободе, битка против издајника, корупције, крађа и превара мора бити добијена. Србија заслужује своју слободу и своје часно име.

Онима који су уништавали њен углед, мора бити суђено. Национални издајници не могу имати место у националној политици. Та места су за часне и поштене људе којима национални понос, вредност породице и искреног очувања наше државне слободе представља основну карактерну слику.

 

Грађани Србије, помозимо срцем и искреном жељом да српска опозиција стекне потребно јединство и започне пресудну битку за очување наше независности, части и слободе!

 

 

jova.novi avatar(Јован М. Пидиканац)Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари