четвртак, 16 септембра, 2021

Српска радикална странка ће рушити Владу због Косова и Метохије

Злочини над Србима на КиМ не јењавају ни данас, само што виновници нису само Шиптари, већ сам државни врх Србије! Црна издајничка тројка Николић-Вучић-Дачић, изабрана на основу лажних предизборних обећања да никад неће предати Косово, данас ради управо супротно и то без трунке отпора, а по диктату САД, НАТО и ЕУ.

 Српска радикална странка је данас обележила девету годишњицу погрома над Србима са Косова и Метохије протестном шетњом од зграде Председништва до зграде Владе и натраг.
SRS 1...

Иако су 17. марта 2004.године Шиптари зверски убили 19 и ранили 900 особа, протерали више од 4.000 људи и оскрнавили 39 српских светиња, цркава и манастира, злочини над Србима на КиМ не јењавају ни данас, само што виновници нису само Шиптари, већ сам државни врх Србије! Црна издајничка тројка Николић-Вучић-Дачић, изабрана на основу лажних предизборних обећања да никад неће предати Косово, данас ради управо супротно и то без трунке отпора, а по диктату САД, НАТО и ЕУ.

Под паролом „Издао си Воју, сад издајеш земљу своју“, Томиславу Николићу су се испред зграде Председништва обратили заменик председника Српске радикалне странке, Немања Шаровић, члан Централне отаџбинске упрве, генерал Делић и члан Председничког колегијума, Наташа Јовановић.

SRS 2...

Шаровић је истакао да ће  се Српска радикална странка борити против издајника Томислава Николића до краја и да ће управо на питању  КиМ рушити Владу Републике Србије. Власт у Београду, коју очигледно не подржавају грађани Србије, чини све  да Србе са КиМ жртвује како би Србија добила датум почетка преговора за ЕУ. Уколико попустимо данас, непријатељи Србије на челу са САД и водећим земљама ЕУ неће се зауставити, додао је Шаровић.

Генерал Делић је истакао да Србија данас нема никога ко би повео и стао на чело тенковских јединица да брани Србе, а нема ни тенкова које смо пре девет година имали.

SRS 3...

Српском народу са КиМ Јовановић је поручила да ће једино Српска радикална странка увек истрајно стајати уз њих и са њима до краја бранити њихове интересе и егзитенцију и оптужила Николића и Вучића да праве велику Албанију.

Баш као и Николић, и премијер Дачић је заглибио у издајство прво окренувши леђа свом политичком оцу, Милошевићу, да би потом без моралних дилема данас давао Косово. Њему су испред зграде Владе Републике Србије радикали донели паролу „Космет није кофер – данас издаја, кад-тад робија!“  Шаровић је Дачићу поручио да је само питање дана кад ће завршити на робији, а потом су се скупу обратили потпредсецници СРС Зоран Красић, Дејан Мировић и Вјерица Радета, који су окупљење подсетили да 24. марта, на годишњицу НАТО  бомбардовања, СРС у Косовској Митровици организује протестни скуп због издаје али и скуп подршке својим сународницима са КиМ. Мировић се превасходно обратио жандармерији, подсећајући их да су они једина  преостала снага способна да заштити Србе на КиМ и да зато не смеју дозволити смене у свом врху.

SRS 4...

Скупу је присуствовало више стотина присталица радикала, носећи транспаренте и заставе. Скуп је протекао мирно и без икаквих инцидената.

( Миљан Дамјановић

Српска радикална странка, Београдски округ, Одсек за информисање)                                                                                                    Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари