четвртак, 23 септембра, 2021

Жеље Божић Бате за 2013.годину

Томи Николићу:

Желим му да што пре уведе Србију у Еу, али да пре тога распрода сву „Томовачу“‘ или да части народ на за то одређеним пунктовима. После да пријави фирму ако буде намеравао да и даље пече „Томовачу“.  Да види како је бити приватник у Србији, а Србија у ЕУ.

 

 

Александру Вучићу:

Да настави са својом кампањом против тајкуна, али да не заборави да се причува притиска у сваком погледу. Притисак расте па се бојимо да од Аце не остане само флека.

 

 

Ивици Дачићу:

Да приведе крају техничке преговоре око КиМ са Тачијем у Бриселу. На крају да се братски изљубе и разиђу у миру и љубави.  И нека се договоре ко ће на крају да задовољи Кетрин Ештон. Није ред  да сви буду задовољени,  а да она извиси.

 

 

Млађану Динкићу:

Да што више страних фирми, типа “Јуре“ доведе у Србију. Ако неко треба да бије српску радничку класу нека то раде Кореанци. Плаћени су 10.000е по радном месту тако да им табање српских радника дође као чиста релаксација за лепе паре.

 

 

Драгану Ђиласу:

Да купи 300 аутобуса за Београђане. То ће додуше бити купљено на кредит који ће Београђани врло радо отплаћивати без обзира што ће контролори БусПлуса уз асистенцију Комуналне Полиције наставити да их млате у тим истим аутобусима.

 

 

Кркобабићима:

Да настави да их служи здравље као и до сада и да избора не буде до краја мандата ове Владе, а да и на следећим изборима опет освоје мандате у истој количини,  јер Срби сигурно не могу да замисле Владу без њиховог учешћа.

 

Bozic Bata

 

 

Драгану Палми: 

Да набави горилу за јагодински зоо врт. Можда му се исплати таква набавка, ако се неко досети да сними наставак “Киг Конга“. Ето Јагодини изласка у свет преко гориле, ћурке су и тако свима дојадиле.

 

 

Зорани Михајловић: 

Да нам буде још лепша нег’што јесте.  Да буде струје и гаса преко сваке мере и да напокон направи социјалне карте па да  имамо увид  да сиротиња плаћа струју и гас а да се богати гребу и не плаћају јер би и они да имају социјалну карту.

 

 

Драгољубу Мићуновићу:

Да се неко из ДС досети и да му поклони прибор за пецање, да га одведе до Дунава или Саве и да га тамо остави једно време. Можда Деда Мићуну сине да постоји свет и ван Скупштине.

 

 

Борису Тадићу:

Да никада више не не буде Председник Србије. Нека покуша да постане председник ЕУ. Да виде и они како је нама било.

 

 

Борку Стефановићу: 

Да своје место Шефа посланичког клуба ДС обавља предано као и што је преговарао о КиМ. То би значило да у следећем мандату ДС-а неће ни бити у Скупштини јер кад Борко шефује иза њега не остаје ништа у смислу потписа и докумената па тако неће ни ДС  остати…вероватно !

 

 

Војиславу Коштуници:

Да напише упутство Томиславу Николићу како да оствари политичку неутралност Србије уз обилату помоћ Руске Федерације.

 

 

Њ. Светости Патријарху Иринеју: 

Да не оствари свој животни сан и не доведе Папу у Србију. Пошто га сматра за брата да се братиме у Ватикану и нека и остану тамо у братској слози и љубави.

 

 

Србима са КиМ:

Да схвате да своја права морају сами да остваре и да ће им борба бити дуга и тешка. Увек је било: “Усе и у своје кљусе“ најсигурније. Једино ако им Тачи не понуди да се врати у оквире Србије, што се неће десити јер му то његови ментори никада не би дозволили.

 

 

 г.Селаковићу Министру Правде:

Да заврши реконструкцију правног ситема или да крене од почетка мада ни то не би помогло јер се у правосуђу и тако не зна где је крај а где почетак. Неки су се увалили у златну средину па их се никаква реконструкција ни не дотиче.

 

 

@СВИМ СРБИМА СВЕТА:

Нашој Браћи у расејању и код куће пуно здравља и породичне среће, Редакцији портала још успешнији портал, а мојој другарици Гоги да прави уштипке што чешће уз доста сира и по неку праву домаћу кобасицу.

 

 

 

 

 

(Зека Поповић)

 

 

 Придружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

3 коментара

 1. Comments  СРБИН ИЗ СРБИЈЕ   |  субота, 05 јануара 2013 22:13

  У далеком граду, у зимкој ноћи Исус Христ отвори очи. Од радости и среће Анђели упалише свеће, а један од њих рече – НЕКА ВАМ ЈЕ СРЕЋНО БАДЊЕ ВЕЧЕ!!!

  Свето дрво бадњег јутра што Вама данас кућу крсти, нек донесе сваку срећу и однесе све вам муке, и нек вам иде све од руке. Зато како Бог драги рече: „Сретно вам било Бадње вече!!!”
  Само отворени ум прима мудрост, само раширене руке примају дарове, и само чисто срце прима љубав, а само драги људи ову поруку. Нек је мир Божији, свако добро и срећа да Вашим домом ходи! Срећан вам Бадњи дан а потом и ХРИСТОС СЕ РОДИ!!!

  Топли поздрав Вама, свима што Вас у тој кући има. Да сте увек живи и здрави, да се Бадњи дан Вечно слави. Да Вас прати Благослов вечни и да су Вама сви Божићи срећни!!!

  Куц, куц… Имали кога??? Дај отвори смрзнућу се напољу!!! Зашто ме тако збуњено гледаш??? Па ја сам само мали Анђео који је и Теби дошао пожелети: „Да ти све крене на боље, за све имао снаге и воље, љубав да ти буде као најлепши сан и да ти цела година буде као Бадњи и Божићни дан…”

  Ноћас усни диван сан, с’ миром слави БАДЊИ ДАН. Нек ти радост кроз кућу тече, с’ миром слави БАДЊЕ ВЕЧЕ!!! Нек ти срећом домаћинство заблиста на рођендан СИНА ХРИСТА!!!

 2. Comments  Зека   |  понедељак, 07 јануара 2013 13:23

  Свој Браћи и Сестрама широм Света као и у Отаџбини желим срећан Божић., пуно здравља и породичне среће.
  Мир Божји, Христос се роди !

  Зека

 3. Comments  Драган   |  среда, 09 јануара 2013 15:42

  СМС:

  “Кад поноћ стари сат објави,
  дигни чашу и свима наздрави!

  Пожели нам здравље и весеље,
  да Бог нам испуни све жеље!

  У Приштини драгачевска труба,
  Америку да покори Куба!

  Да Европу гази корак руски,
  сви Енглези да говоре србски!

  Да папа с` три се прста крсти,
  све док Путин гаса им не пусти!

  Бели ор`о да развије крила,
  Црна Гора да отера Мила!!!

  Нека јече звона србска славна,
  срећан Божић и Нова Православна!”

  Драган Славнић

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари