четвртак, 23 септембра, 2021

Подмукли ударац Шиптара уз подршку западних сила

Наде председника Тадића да је заиста убрао вредне поене код налогодаваца изручењем још једног Србина политичком суду у Хагу, изјаловила се и овога пута., јер му је уручен нови списак жеља, у чијем врху је јасно и недвосмислено истакнута обавеза признања независне државе Косово. Својим и Владиним нечињењем оштријих резова у заштити наше јужне покрајине, нанели су и народу и држави још већу срамоту.
Шиптари су већ одавно бацили око на област северног Косова, и ови намештени преговори о суживоту представљају још једну прљаву работу како великих сила, које се и даље упорно играју са српским становништвом, тако и Шиптара којима је ова подршка опет дала крила па показују своју зверску мржњу према свему што је српско!

Косовски специјалци на административном прелазу

Са каквим намерама америчка администрација и ЕУ настоје да скроје судбину Србије, још једном су потврђене понашањем марионетске квази-владе из Приштине и њиховом експанзијом ка северним енклавама, где су Срби већинско становништво. И ево, поново су, по ко зна који пут у историји Косова и Метохије, изложени репресалијама наоружаних балија, животи су им опет у питању!

Пажљивим праћењем скорашњих политичких догађаја на нашем простору, не може се избећи оправдана сумња да је овај последњи корак Шиптара само још један у низу свих досадашњих, за који имају отворену подршку западних сила.

Улетање шиптарских полицајаца у срце остатка простора на Косову, који је бар иоле осигуравао животе угрожених Срба, доказ је више да је српски председник, уз своју ноторну слепоћу и наивно веровање том истом западу, попио овога пута веома горку пилулу! Са тешком муком ће наново покушавати да оправда своју незрелост, а са још тежом ће стати пред читав српски народ који жељно од њега, са правом, очекује објашњење!

Докле иде наше понижавање пред светом? Зар заиста у Србији нема више способних и патриотски орјентисаних људи да ствари узму у своје руке?
Шта ради српска војска, каква је њена улога у овом срамном и веома опасном моменту када се отворено нападају припадници српског народа?
Зар морамо стајати пред лешевима наше побијене деце, да би коначно схватили да нам прете оружаним нападима  који могу врло брзо да ескалирају и нанесу још већа страдања!

И уместо да је том питању, отимању Косова и Метохије пришла много озбиљније, Влада Србије је запослена јаловим и намештеним преговорима са Приштином. У том међупростору Еулекс је, по већ испробаном сценарију, тихо и у мраку препустио место шиптарским кољачима, а свету је свеједно каква је судбина угрожених Срба. Косово опет кува док

Срби без оружја балванима спречавали заузимање прелаза Брњак и Јариње

је народ препуштен сам себи, у страху од погрома, у страху од нове издаје српских власти, од катаклизме коју доносе западне силе, опет пред новим умирањима и страдањима.

СВИ СРБИ СВЕТА демонстративно упућују српским властима и војсци Србије позив за одговарајућу реакцију у сврху заштите нападнутог српског становништва!

УредништвоПридружите се дискусијама на форуму
Одштампајте текст

1 коментар

  1. Comments  Novak Perovic   |  четвртак, 28 јула 2011 12:39

    За похвалу је рад овог Сајта и организације Сви Срби Света у настојању да ми Срби, заиста остваримо једно истинско национално уједињење. Гурају нас и туку са свих страна, и никако није јасно да још увек нисмо схватили да морамо стати уз једну добру и искрену идеју. Ако наставимо да свако вуче на своју страну и не ујединимо свој напор на једном месту, растуриће нас и разјединити још више.
    Са тугом видим како непотребно и улудо расипамо своју снагу. Где год се крене и било која страна отвори, свуда је само негодовање, народ нема излаза! Постали смо јад и глад, некад смо помагали друге, данас немамо ни за себе, па опет, сви вичу, куну и проклињу а нико не схвата да се морамо ујединити и постати заиста, једно национално тело, једна Србија и једно српство!

Оставите коментар

(молимо не остављајте предугачке коментаре који имају више од 100 речи)CAPTCHA
*

Скорашњи коментари